Mango Colada
Mango Coladan is a gluten free and vegetarian recipe with 5 servings. One portion of this dish contains about 1g of protein, 5g of fat, and a total of 351 calories. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up garnish: sugarcane swizzle sticks, mango rum, cream of coconut, and a few other things to make it today. It is a reasonably priced recipe for fans of Mexican food. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
Process mango cubes, pineapple cubes, mango rum, coconut rum, cream of coconut, and crushed ice in a blender until smooth.
Empfohlener Wein: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Mexican works really well with Pinot Noir, Riesling, and Sparkling rosé. Acidic white wines like riesling or low-tannin reds like pinot noir can work well with Mexican dishes. Sparkling rosé is a safe pairing too. The WindRacer Russian River Pinot Noir with a 4.7 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 60 dollars per bottle.
![WindRacer Russischer Fluss Pinot Noir]()
WindRacer Russischer Fluss Pinot Noir
Schöne Aromen von Sassafras, Mokka und schwarzem Lakritz demonstrieren die einzigartige, kühne Persönlichkeit des russischen Flusstals. Ausgeprägte Aromen von Brombeerfrüchten, süßer Eiche und weißem Pfeffer führen zu einem breiten, ausgewogenen Wein mit lebensmittelfreundlicher Säure. Die warmen, sonnigen Tage und kühlen, nebligen Nächte des Russian River sind optimal für Pinot Noir - die Weine haben eine großartige Textur und ein großartiges Gewicht, ohne übertrieben zu sein oder ihre natürliche Säure zu verlieren. Die klassischen tiefen, dunklen Aromen und Aromen, für die der russische Fluss bekannt ist, scheinen in diesem Wein durch.