Mango Sticky Rice

Mango Sticky Rice
Mango Sticky Rice could be just the gluten free and vegan recipe you've been looking for. This recipe serves 6. One serving contains 507 calories, 6g of protein, and 24g of fat. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe from Food and Wine requires mangoes, puffed rice, sugar, and coconut milk. Not It works well as a rather cheap side dish. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour. If you like this recipe, you might also like recipes such as Sticky Rice with Mango, Mango Sticky Rice, and Mango With Coconut Sticky Rice.

Anweisungen

1
Soak the sticky rice overnight in water to cover; drain.
Zutaten, die Sie benötigen
KlebreisKlebreis
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
2
Line a bamboo steamer with dampened cheesecloth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliches WasserZusätzliches Wasser
3
Spread the rice on the cheesecloth in an even layer. Set the steamer in a wok over boiling water. Cover and steam the rice until tender, about 15 minutes; transfer to a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Je Selleriesalz, Zwiebelsalz, Geflügelgewürz, Knoblauchpulver, Paprika Und PfefferJe Selleriesalz, Zwiebelsalz, Geflügelgewürz, Knoblauchpulver, Paprika Und Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliches WasserZusätzliches Wasser
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
WokWok
4
Meanwhile, in a small saucepan, simmer 1 1/4 cups of the coconut milk with 1/4 cup of sugar, stirring to dissolve the sugar. Stir the coconut milk into the rice and season with salt; keep warm.
Zutaten, die Sie benötigen
Scotch Bonnet Chili, GehacktScotch Bonnet Chili, Gehackt
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Je Selleriesalz, Zwiebelsalz, Geflügelgewürz, Knoblauchpulver, Paprika Und PfefferJe Selleriesalz, Zwiebelsalz, Geflügelgewürz, Knoblauchpulver, Paprika Und Pfeffer
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
5
In a small saucepan, simmer the remaining 1 cup of coconut milk over moderately high heat until reduced by half, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Scotch Bonnet Chili, GehacktScotch Bonnet Chili, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
6
In a medium skillet, cook the remaining 2 tablespoons of sugar with the oil over moderate heat until caramelized, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Add the puffed rice and stir until coated, then transfer to a plate to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
PuffreisPuffreis
8
Spread a piece of banana leaf on each plate. Mound the sticky rice on the leaves, pour some of the reduced coconut milk over the top and garnish with the caramelized puffed rice. Pile the mango sticks next to the rice and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Scotch Bonnet Chili, GehacktScotch Bonnet Chili, Gehackt
BananenblattBananenblatt
PuffreisPuffreis
KlebreisKlebreis
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Je Selleriesalz, Zwiebelsalz, Geflügelgewürz, Knoblauchpulver, Paprika Und PfefferJe Selleriesalz, Zwiebelsalz, Geflügelgewürz, Knoblauchpulver, Paprika Und Pfeffer
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h
Portion6
Gesundheits-Score8
Magazin