Mango Sticky Rice

Mango Sticky Rice
Mango Sticky Rice could be just the gluten free and vegan recipe you've been looking for. This recipe serves 6. One serving contains 507 calories, 6g of protein, and 24g of fat. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe from Food and Wine requires mangoes, puffed rice, sugar, and coconut milk. Not It works well as a rather cheap side dish. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour. If you like this recipe, you might also like recipes such as Sticky Rice with Mango, Mango Sticky Rice, and Mango With Coconut Sticky Rice.

Anweisungen

1
Soak the sticky rice overnight in water to cover; drain.
Zutaten, die Sie benötigen
KlebreisKlebreis
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
2
Line a bamboo steamer with dampened cheesecloth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliches WasserZusätzliches Wasser
3
Spread the rice on the cheesecloth in an even layer. Set the steamer in a wok over boiling water. Cover and steam the rice until tender, about 15 minutes; transfer to a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Goya® ErbsenGoya® Erbsen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliches WasserZusätzliches Wasser
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
WokWok
4
Meanwhile, in a small saucepan, simmer 1 1/4 cups of the coconut milk with 1/4 cup of sugar, stirring to dissolve the sugar. Stir the coconut milk into the rice and season with salt; keep warm.
Zutaten, die Sie benötigen
Scotch Bonnet Chili, GehacktScotch Bonnet Chili, Gehackt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Goya® ErbsenGoya® Erbsen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
5
In a small saucepan, simmer the remaining 1 cup of coconut milk over moderately high heat until reduced by half, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Scotch Bonnet Chili, GehacktScotch Bonnet Chili, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
6
In a medium skillet, cook the remaining 2 tablespoons of sugar with the oil over moderate heat until caramelized, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Dünn-Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
7
Add the puffed rice and stir until coated, then transfer to a plate to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
PuffreisPuffreis
8
Spread a piece of banana leaf on each plate. Mound the sticky rice on the leaves, pour some of the reduced coconut milk over the top and garnish with the caramelized puffed rice. Pile the mango sticks next to the rice and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Scotch Bonnet Chili, GehacktScotch Bonnet Chili, Gehackt
BananenblattBananenblatt
PuffreisPuffreis
KlebreisKlebreis
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Goya® ErbsenGoya® Erbsen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h
Portion6
Gesundheits-Score8
Magazin