Mary Oppenhiemer's Butter Cake

Mary Oppenhiemer's Butter Cake
Mary Oppenhiemer's Butter Cake might be a good recipe to expand your dessert recipe box. One portion of this dish contains about 7g of protein, 13g of fat, and a total of 581 calories. This vegetarian recipe serves 10. Head to the store and pick up baking soda, buttermilk, sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour one 10 inch bundt pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Cream together the white sugar and 1 cup of the butter.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
3
Add the eggs one at time, beating mixture well after each.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Mix the baking soda with the buttermilk.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
5
Add to butter mixture and beat.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
6
Sift flour three times before measuring.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
7
Add sifted flour and 1/4 teaspoon salt to the butter mixture. Stir in the 2 teaspoons vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
8
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for one hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
10
Let cake cool and top with Caramel Icing.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
11
To Make Caramel Icing: In a saucepan over medium heat cook the brown sugar, remaining 1/2 cup butter, and the evaporated milk. Stirring frequently bring mixture to a boil and let boil for 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Kokosraspeln6 Unzen Kokosraspeln
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
12
Remove from heat and stir in the 1 teaspoon vanilla, beat until thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
13
Pour over top of cooled bundt cake.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score2
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