Mexican Chocolate Cake with Mascarpone Frosting

Mexican Chocolate Cake with Mascarpone Frosting
Mexican Chocolate Cake with Mascarpone Frosting is a Mexican recipe that serves 20. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 5g of protein, 27g of fat, and a total of 443 calories. Head to the store and pick up vegetable oil, baking soda, milk, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a lacto ovo vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately approximately 45 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Ant House Cake with Chocolate Mascarpone Frosting, Espresso-Chocolate Layer Cake with White Chocolate-Mascarpone Frosting, and Coffee-Chocolate Layer Cake with Mocha-Mascarpone Frosting.

Anweisungen

1
Put all of the dry ingredients in a large bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Add all of the liquid ingredients.
3
Mix until just smooth.
4
Spray two 8-inch pans with cooking spray. Put a piece of parchment on the bottom of the pan and spray again.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
5
Pour the batter into the cake pans.
6
Bake in a preheated 350-degree oven for about 45 minutes, or until a toothpick comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
7
Let the cakes cool in the pans for 10 minutes. Turn them out and let cool completely.
8
Make the frosting. Whip the heavy cream until stiff peaks form. In another bowl, whisk together the mascarpone, cinnamon, vanilla, salt, and sugar. Gently fold the whipped cream into the cheese mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
MascarponeMascarpone
ReispapierReispapier
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
2 Bis 4 Esslöffel Zwiebelsuppe2 Bis 4 Esslöffel Zwiebelsuppe
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
9
Use half of the frosting and cover the top of your cake. Repeat with the other layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
10
Sprinkle cinnamon on top for garnish.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Chocolate Cake on the menu? Try pairing with Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Johnson Estate Cream Sherry with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 19 dollars per bottle.
NV Johnson Estate Creme Sherry
NV Johnson Estate Creme Sherry
Sehr aromatisch mit Noten von Haselnuss, Vanille und einem Hauch Eiche, gefolgt von süßen Rosinen und einem Hauch Hefe. Sauberen Abgang. Gut jetzt, aber diejenigen belohnen lassen es altern"". Ein beliebtes präprandiales Getränk. Betrachten Sie es mit Nüssen vor dem Abendessen als Aperitif oder nach dem Abendessen mit Dessert, insbesondere Pralinen und Desserts auf Fruchtbasis. Auch wunderbar an kalten Nachmittagen, serviert mit Biscotti zum Eintauchen in "italienischen Stil". "
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion20
Gesundheits-Score2
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