Mini Paris Cupcakes

Mini Paris Cupcakes
Mini Paris Cupcakes is a vegetarian dessert. This recipe serves 12. One serving contains 318 calories, 3g of protein, and 9g of fat. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of confectioners' sugar, eggs, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. It is a cheap recipe for fans of American food. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
For cupcakes
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
2
Line 12 mini muffin tins with mini muffin papers. In a small bowl, combine flours. In another bowl, cream the butter and sugar together, beating until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 1 Esslöffel Butter, WeichPlus 1 Esslöffel Butter, Weich
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Add eggs and beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
4
Add half flour mixture and beat well, then add milk and vanilla and beat again.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
5
Add remaining flour mixture and beat until completely incorporated. Fill muffin papers about 3/4 full. Preheat oven to 177°.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
6
Bake for 10 to 15 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Remove cupcakes from oven and let cool.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
8
For frosting
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
9
Place butter, milk, vanilla, food coloring, and 2 cups of the confectioners' sugar in a mixing bowl. Beat on medium speed until smooth and creamy. Gradually add remaining sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
10
Ice tops of cupcakes with pink frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Spritzer WermutSpritzer Wermut
11
Serve on a beautiful tray or tiered cake plate.
12
Reprinted with permission from Party Confidential by Lara Shriftman and Elizabeth Harrison. © 2006 Bulfinch Press
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score0
Magazin