Minty Lime Baked Alaska

Minty Lime Baked Alaska
Minty Lime Baked Alaska might be just the side dish you are searching for. This gluten free, dairy free, and fodmap friendly recipe serves 4. One portion of this dish contains around 7g of protein, 0g of fat, and a total of 267 calories. If you have superfine sugar, mint, lime zest, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours.

Anweisungen

1
Line the bottoms of four 3/4-cup ramekins with angel food cake; cut the cake as necessary to cover the bottoms evenly. Patch any empty spots.
Zutaten, die Sie benötigen
Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
2
Spoon the sorbet into a chilled bowl. Stir in the mint, rum and lime zest. Scoop the sorbet into the ramekins and smooth the surfaces. Freeze until firm, 1 1/2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Geröstetes Erdnussöl Oder Pflanzenöl2 Esslöffel Geröstetes Erdnussöl Oder Pflanzenöl
SorbetSorbet
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
ZitrushonigZitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
In a large bowl, using a handheld electric mixer, beat the egg whites at medium speed until stiff peaks form. Gradually beat in the sugar, then increase the speed to high and beat until the whites are glossy. Run a knife around the rims of the ramekins and turn the sorbet cakes out onto a work surface. Using a spatula, transfer them to a baking sheet, cake side down, at least 4 inches apart.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
SorbetSorbet
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Spread a generous amount of the meringue all over the sorbet cakes. Freeze the cakes until firm, 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
SorbetSorbet
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
5
Preheat the broiler and position a rack 6 inches from the heat. Broil the baked Alaskas for about 2 minutes, shifting the pan constantly for even browning. Carefully transfer to plates and serve.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Für Die Würze (Poblanos Variieren In Ihrer SchärfeFür Die Würze (Poblanos Variieren In Ihrer Schärfe
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs
Portion4
Gesundheits-Score5
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