This recipe makes 9 servings with 680 calories, 7g of protein, and 39g of fat each. If 95 cents per serving falls in your budget, Molasses-Gingerbread Cake with Mascarpone Cream might be an awesome vegetarian recipe to try. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 30 minutes. A mixture of baking soda, orange zest, confectioners' sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Spray a 9-inch square baking pan with vegetable cooking spray. In a large bowl, combine the flour with the ground ginger, cinnamon, baking soda and salt. In a medium bowl, whisk the canola oil with the brown sugar, molasses, honey, eggs and lemon zest until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Dünn Geschnittener Pancetta, In 1/4-Zoll-Stücke Gehackt
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
8 (1/4 Zoll) Dicke Scheiben Schweizer Käse
Silberne Nonpareilles
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
4 Tassen Weizenmehl
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Whisk the wet ingredients into the dry ingredients until combined.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
4
Whisk in the boiling water. Scrape the batter into the prepared pan and bake for about 1 hour and 10 minutes, until a cake tester inserted in the center of the cake comes out clean. Set the pan on a rack and let the cake cool completely, about 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Gehackte Oreo-Kekse
Geschnittene Tomaten, Optional
5
In a medium saucepan, combine the strips of orange zest with the water and sugar. Bring to a boil and cook over high heat until syrupy and the orange zest is soft, about 30 minutes. Using a slotted spoon, transfer the orange confit to a plate; discard the syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
3 Salzstangen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Ball® Oder Kerr® Pint Mit Deckel Und Bändern
Weiße Perlgraupen
6
In a large bowl, using an electric mixer at medium speed, beat the mascarpone with the cream, orange zest, confectioners' sugar and salt until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Mascarpone
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Cut the molasses-gingerbread cake into squares and transfer to plates. Dollop the mascarpone cream on top, garnish with the orange confit and serve.