This recipe makes 9 servings with 680 calories, 7g of protein, and 39g of fat each. If 95 cents per serving falls in your budget, Molasses-Gingerbread Cake with Mascarpone Cream might be an awesome vegetarian recipe to try. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 30 minutes. A mixture of baking soda, orange zest, confectioners' sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Spray a 9-inch square baking pan with vegetable cooking spray. In a large bowl, combine the flour with the ground ginger, cinnamon, baking soda and salt. In a medium bowl, whisk the canola oil with the brown sugar, molasses, honey, eggs and lemon zest until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Dünn Geschnittener Pancetta, In 1/4-Zoll-Stücke Gehackt
1/4 Tasse Getrockneter Senf
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
8 (1/4 Zoll) Dicke Scheiben Schweizer Käse
Silberne Nonpareilles
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
4 Tassen Weizenmehl
Lebensretter-Bonbons
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Whisk the wet ingredients into the dry ingredients until combined.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
Whisk in the boiling water. Scrape the batter into the prepared pan and bake for about 1 hour and 10 minutes, until a cake tester inserted in the center of the cake comes out clean. Set the pan on a rack and let the cake cool completely, about 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
In a medium saucepan, combine the strips of orange zest with the water and sugar. Bring to a boil and cook over high heat until syrupy and the orange zest is soft, about 30 minutes. Using a slotted spoon, transfer the orange confit to a plate; discard the syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
3 Salzstangen
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Ball® Oder Kerr® Pint Mit Deckel Und Bändern
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
6
In a large bowl, using an electric mixer at medium speed, beat the mascarpone with the cream, orange zest, confectioners' sugar and salt until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Mascarpone
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
7
Cut the molasses-gingerbread cake into squares and transfer to plates. Dollop the mascarpone cream on top, garnish with the orange confit and serve.