Nostalgic Popping Candy Cupcakes

Nostalgic Popping Candy Cupcakes
The recipe Nostalgic Popping Candy Cupcakes could satisfy your American craving in about 24 minutes. One serving contains 242 calories, 2g of protein, and 12g of fat. For 43 cents per serving, you get a dessert that serves 55. A mixture of vanillan extract, sugar, cake flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. If you like this recipe, you might also like recipes such as Nostalgic Popping Candy Cupcakes, Popping Rock Candy Cupcakes, and Heston Blumenthal's Popping-candy Chocolate Cake.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 350 degrees F. Line mini cupcake pans with cupcake liners.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Sift together the flour, baking powder, and salt. Set aside. In a large bowl, cream together the butter and sugar until light and fluffy. Beat in the eggs and yolks, 1 at a time, and then stir in the vanilla extract. Stir in the vegetable oil. Fold in the flour mixture, alternating with the buttermilk.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Fill the cupcake liners about three-quarters full.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
4
Bake until a toothpick inserted into the center of the cakes comes out clean, 8 to 10 minutes. Cool completely, and then frost with Popping Candy Buttercream and enjoy!
Zutaten, die Sie benötigen
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
Beat together the butter and vanilla extract until smooth. Beat in the powdered sugar, 1 cup at a time, adjusting for taste. Beat in the cream, 1 teaspoon at a time, if the frosting is too thick. Frost the cupcakes with the buttercream, and then sprinkle 1 to 2 teaspoons popping candy per cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
SchwierigkeitExperte
Fertig in24 m.
Portion55
Gesundheits-Score0
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