The recipe Nostalgic Popping Candy Cupcakes could satisfy your American craving in about 24 minutes. One serving contains 242 calories, 2g of protein, and 12g of fat. For 43 cents per serving, you get a dessert that serves 55. A mixture of vanillan extract, sugar, cake flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. If you like this recipe, you might also like recipes such as Nostalgic Popping Candy Cupcakes, Popping Rock Candy Cupcakes, and Heston Blumenthal's Popping-candy Chocolate Cake.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 350 degrees F. Line mini cupcake pans with cupcake liners.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-Hälften
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Sift together the flour, baking powder, and salt. Set aside. In a large bowl, cream together the butter and sugar until light and fluffy. Beat in the eggs and yolks, 1 at a time, and then stir in the vanilla extract. Stir in the vegetable oil. Fold in the flour mixture, alternating with the buttermilk.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Fill the cupcake liners about three-quarters full.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-Hälften
4
Bake until a toothpick inserted into the center of the cakes comes out clean, 8 to 10 minutes. Cool completely, and then frost with Popping Candy Buttercream and enjoy!
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Irish Cream Likör
5
Beat together the butter and vanilla extract until smooth. Beat in the powdered sugar, 1 cup at a time, adjusting for taste. Beat in the cream, 1 teaspoon at a time, if the frosting is too thick. Frost the cupcakes with the buttercream, and then sprinkle 1 to 2 teaspoons popping candy per cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Gelbe Fruchtrolle
48 Stück Rote Lakritze
Skittles Mundgerechte Bonbons
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten