Orange Chiffon Cake

Orange Chiffon Cake
Orange Chiffon Cake might be a good recipe to expand your dessert collection. This dairy free recipe serves 10. One serving contains 365 calories, 8g of protein, and 14g of fat. A mixture of salt, cake flour, vegetable oil, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Orange Chiffon Layer Cake with Almond-Orange Italian Meringue Buttercream, Orange Chiffon Cake with Orange Filling and Meringue, and Orange Chiffon Cake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Wash angel food tube pan in hot soapy water to ensure it is totally grease free.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
Sift flour, sugar, baking powder, and salt together into bowl. Make a well in center. Put egg yolks, cooking oil, orange juice, orange rind, and vanilla into well. Set aside. Don't beat yet.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Cranberry-GelatinepulverCranberry-Gelatinepulver
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
In a large bowl, beat egg whites and cream of tartar in mixing bowl until very stiff. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
4
Using same beaters, beat egg yolk-flour mixture until smooth. Gently fold 1/4 at a time into egg whites.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
5
Pour batter into ungreased 10 inch angel food tube pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Bake in oven for 60 to 70 minutes, until an inserted wooden pick comes out clean. Invert pan until cake has cooled.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Remove from pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
8
Serve plain or frost with Orange Icing.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Salzstangen3 Salzstangen
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score2
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