Orange-Hazelnut Dacquoise

Orange-Hazelnut Dacquoise
Orange-Hazelnut Dacquoise might be just the side dish you are searching for. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 12 servings with 282 calories, 5g of protein, and 13g of fat each. Only From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. A mixture of liqueur, hazelnut meal, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Preheat oven to 20
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
To prepare meringues, draw 2 (8-inch) circles on each of 2 pieces of parchment paper. Turn paper over; secure with masking tape to 2 baking sheets.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
3
Combine 1 cup hazelnut meal, 1/4 cup sugar, milk, vanilla, and almond extract in a medium bowl; stir well.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Place cream of tartar, 1/8 teaspoon salt, and egg whites in a large bowl; beat with a mixer at high speed until foamy. Gradually add 1/2 cup sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form (do not underbeat). Stir one-third egg white mixture into hazelnut meal mixture. Fold hazelnut meal mixture into remaining egg white mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Eiweiß (ca. 9)Eiweiß (ca. 9)
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Divide egg white mixture evenly among the 4 drawn circles; spread egg white mixture to the outside edge of each circle using the back of a spoon.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
6
Bake at 200 for 3 hours or until dry. Turn oven off, and cool meringues in closed oven at least 2 hours. Carefully remove meringues from paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
7
To prepare filling, combine juice and next 5 ingredients (through dash of salt) in a small saucepan; bring to a boil. Cook 1 minute, stirring constantly until thick.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
8
Transfer to a medium bowl; cover and chill. Fold in whipped topping.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
9
Place 1 meringue on serving platter.
10
Spread one-fourth of filling evenly over meringue. Repeat layers two more times; top with remaining meringue.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
11
Spread remaining filling around sides. Press 1/2 cup hazelnut meal around sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
12
Combine butter and chocolate in a microwave-safe dish. Microwave at HIGH 1 minute; stir until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
13
Spread chocolate mixture over top meringue. Cover loosely, and freeze 8 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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