Orange-Hazelnut Dacquoise

Orange-Hazelnut Dacquoise
Orange-Hazelnut Dacquoise might be just the side dish you are searching for. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 12 servings with 282 calories, 5g of protein, and 13g of fat each. Only From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. A mixture of liqueur, hazelnut meal, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Preheat oven to 20
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
To prepare meringues, draw 2 (8-inch) circles on each of 2 pieces of parchment paper. Turn paper over; secure with masking tape to 2 baking sheets.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
3
Combine 1 cup hazelnut meal, 1/4 cup sugar, milk, vanilla, and almond extract in a medium bowl; stir well.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Place cream of tartar, 1/8 teaspoon salt, and egg whites in a large bowl; beat with a mixer at high speed until foamy. Gradually add 1/2 cup sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form (do not underbeat). Stir one-third egg white mixture into hazelnut meal mixture. Fold hazelnut meal mixture into remaining egg white mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
Divide egg white mixture evenly among the 4 drawn circles; spread egg white mixture to the outside edge of each circle using the back of a spoon.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
6
Bake at 200 for 3 hours or until dry. Turn oven off, and cool meringues in closed oven at least 2 hours. Carefully remove meringues from paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
To prepare filling, combine juice and next 5 ingredients (through dash of salt) in a small saucepan; bring to a boil. Cook 1 minute, stirring constantly until thick.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
8
Transfer to a medium bowl; cover and chill. Fold in whipped topping.
Zutaten, die Sie benötigen
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
9
Place 1 meringue on serving platter.
10
Spread one-fourth of filling evenly over meringue. Repeat layers two more times; top with remaining meringue.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
11
Spread remaining filling around sides. Press 1/2 cup hazelnut meal around sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
12
Combine butter and chocolate in a microwave-safe dish. Microwave at HIGH 1 minute; stir until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
13
Spread chocolate mixture over top meringue. Cover loosely, and freeze 8 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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