Orange-Hazelnut Dacquoise

Orange-Hazelnut Dacquoise
Orange-Hazelnut Dacquoise might be just the side dish you are searching for. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 12 servings with 282 calories, 5g of protein, and 13g of fat each. Only From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. A mixture of liqueur, hazelnut meal, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Preheat oven to 20
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
To prepare meringues, draw 2 (8-inch) circles on each of 2 pieces of parchment paper. Turn paper over; secure with masking tape to 2 baking sheets.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
3
Combine 1 cup hazelnut meal, 1/4 cup sugar, milk, vanilla, and almond extract in a medium bowl; stir well.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Place cream of tartar, 1/8 teaspoon salt, and egg whites in a large bowl; beat with a mixer at high speed until foamy. Gradually add 1/2 cup sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form (do not underbeat). Stir one-third egg white mixture into hazelnut meal mixture. Fold hazelnut meal mixture into remaining egg white mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Divide egg white mixture evenly among the 4 drawn circles; spread egg white mixture to the outside edge of each circle using the back of a spoon.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
6
Bake at 200 for 3 hours or until dry. Turn oven off, and cool meringues in closed oven at least 2 hours. Carefully remove meringues from paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
To prepare filling, combine juice and next 5 ingredients (through dash of salt) in a small saucepan; bring to a boil. Cook 1 minute, stirring constantly until thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
8
Transfer to a medium bowl; cover and chill. Fold in whipped topping.
Zutaten, die Sie benötigen
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
9
Place 1 meringue on serving platter.
10
Spread one-fourth of filling evenly over meringue. Repeat layers two more times; top with remaining meringue.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
11
Spread remaining filling around sides. Press 1/2 cup hazelnut meal around sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
12
Combine butter and chocolate in a microwave-safe dish. Microwave at HIGH 1 minute; stir until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
13
Spread chocolate mixture over top meringue. Cover loosely, and freeze 8 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin