Orange Sponge Cake

Orange Sponge Cake
Orange Sponge Cake is a dairy free and vegetarian recipe with 8 servings. One serving contains 213 calories, 5g of protein, and 2g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. Only a few people really liked this dessert. Head to the store and pick up orange juice, orange zest, flour, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour one 9 inch round pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Separate the eggs while cold, then bring to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
3
Beat egg yolks, sugar and grated orange rind until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Wie Lindt, Für SchokoladenlockenWie Lindt, Für Schokoladenlocken
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
4
Mix flour and baking powder together. Alternately add flour mixture and orange juice to the egg yolk mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Wie Lindt, Für SchokoladenlockenWie Lindt, Für Schokoladenlocken
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
5
In a separate large CLEAN bowl, with a CLEAN whisk or beaters, beat egg whites to stiff peaks, and fold into batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
6
Pour batter into prepared pan and bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 50 to 60 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
Magazin