Orange Sponge Cake

Orange Sponge Cake
Orange Sponge Cake is a dairy free and vegetarian recipe with 8 servings. One serving contains 213 calories, 5g of protein, and 2g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. Only a few people really liked this dessert. Head to the store and pick up orange juice, orange zest, flour, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour one 9 inch round pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
2
Separate the eggs while cold, then bring to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
3
Beat egg yolks, sugar and grated orange rind until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenschaleOrangenschale
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
4
Mix flour and baking powder together. Alternately add flour mixture and orange juice to the egg yolk mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Wie Der Neid Der EngelWie Der Neid Der Engel
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
5
In a separate large CLEAN bowl, with a CLEAN whisk or beaters, beat egg whites to stiff peaks, and fold into batter.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
6
Pour batter into prepared pan and bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 50 to 60 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
Magazin