Orange Sponge Cake

Orange Sponge Cake
Orange Sponge Cake is a dairy free and vegetarian recipe with 8 servings. One serving contains 213 calories, 5g of protein, and 2g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. Only a few people really liked this dessert. Head to the store and pick up orange juice, orange zest, flour, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour one 9 inch round pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
Separate the eggs while cold, then bring to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie M&MsWie M&Ms
3
Beat egg yolks, sugar and grated orange rind until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
4
Mix flour and baking powder together. Alternately add flour mixture and orange juice to the egg yolk mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Cranberry-GelatinepulverCranberry-Gelatinepulver
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
5
In a separate large CLEAN bowl, with a CLEAN whisk or beaters, beat egg whites to stiff peaks, and fold into batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
Pour batter into prepared pan and bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 50 to 60 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
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