Parma-Style Carrot Cake

Parma-Style Carrot Cake
Parma-Style Carrot Cake is a vegetarian recipe with 10 servings. This recipe covers 19% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 9g of protein, 28g of fat, and a total of 474 calories. If you have eggs, salt, ground cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Easter. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 25 minutes.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat the oven to 375 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
3
In a medium bowl stir together the flour, baking powder, cinnamon, and salt. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Place the pine nuts, 1/2 cup sugar, and fennel seeds in a food processor and pulse to mince the nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Semmelbrösel, Ein Paar HandvollSemmelbrösel, Ein Paar Handvoll
1 1/2 Pfund Große U-12-Garnelen1 1/2 Pfund Große U-12-Garnelen
HackfleischHackfleisch
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
5
Add the lemon zest, lemon juice, and the carrots. Pulse to mince the carrots.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
HackfleischHackfleisch
6
Add the mascarpone cheese and pulse until the cheese is incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse
7
In a large bowl, using a hand mixer, cream together the butter and remaining 1/2 cup sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
8
Add the eggs, 1 at a time, until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
9
Add the carrot mixture to the butter mixture and stir until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
10
Add in the reserved dry ingredients and stir until just incorporated.
11
Place the mixture in a lightly greased and floured 8 by 10 by-2-inch baking dish.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
12
Bake for 55 to 60 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
13
Let the cake cool for 1 hour, then dust with powdered sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
14
Cut into squares and serve.
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 25 m.
Portion10
Gesundheits-Score11
GerichteBeilage
AnlässeOstern
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