Peach Tarte Tatin

Peach Tarte Tatin
Peach Tarte Tatin might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 300 calories, 4g of protein, and 8g of fat. This recipe serves 8. If you have all purpose flour, apple cider vinegar, peaches, and a few other ingredients on hand, you can make it. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Blend first 5 ingredients in processor. Using on/off turns, cut in butter until coarse meal forms.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
2
Add 3 tablespoons ice water and vinegar; using on/off turns, blend until moist clumps form, adding more water if dough is dry. Gather dough into ball. Flatten into disk. Wrap in plastic; chill at least 1 hour and up to 1 day.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder ProsciuttoDünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
3
Roll out dough on lightly floured surface to 11-inch round.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Life Savers BonbonsLife Savers Bonbons
4
Transfer to rimless baking sheet. Cover and refrigerate while preparing filling.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
1
Preheat oven to 218°. Stir sugar and 3 tablespoons water in heavy ovenproof (preferably cast-iron) 9-inch-diameter skillet with 2-inch-high sides over medium heat until sugar dissolves. Increase heat to high and boil without stirring until syrup turns light amber color, occasionally swirling pan and brushing down sides of pan with wet pastry brush, about 6 minutes. Turn off heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Add butter; stir until melted and smooth. Cool 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
3
Place 1 peach half, rounded side down, in center of pan. Arrange peach quarters close together, rounded side down, in concentric circles around peach half. Press remaining peach half and quarters, rounded side down, atop first layer. Cook over medium heat until caramel is bubbling thickly, about 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Place chilled pastry atop hot fruit.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben GeschnittenPfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
5
Let stand 3 minutes to soften. Tuck dough edges around fruit.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben GeschnittenPfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
6
Bake tart until crust is golden and filling thickens and darkens, about 30 minutes. Cool in pan on rack 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Place platter atop skillet. Using oven mitts, invert tart onto platter.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Serve warm with whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
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