Peach Tarte Tatin

Peach Tarte Tatin
Peach Tarte Tatin is a vegetarian dessert. This recipe serves 8. One portion of this dish contains around 3g of protein, 16g of fat, and a total of 318 calories. Head to the store and pick up corn syrup, water, salt, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 191°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Combine sugar, 3 tablespoons water, and light corn syrup in small nonstick skillet. Stir over medium heat until sugar dissolves. Increase heat; boil without stirring until syrup is deep amber color, occasionally brushing down sides of skillet with wet pastry brush and swirling skillet, about 7 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Leichter MaissirupLeichter Maissirup
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
3
Remove from heat. Quickly stir in unsalted butter, fresh lemon juice, and salt. Immediately pour caramel into nonstick 9-inch-diameter cake pan with 1 1/2-inch-high sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Ungesalzene ButterUngesalzene Butter
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
4
Place unpeeled peach quarters, skin side down, in concentric circles atop caramel in cake pan, covering caramel completely.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
5
Bake until peaches are just tender, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
Remove cake pan from oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Roll out puff pastry sheet on lightly floured work surface to 12-inch square. Using 10-inch-diameter tart pan bottom or plate as guide, cut out round. Pierce pastry all over with fork. Cover peaches in cake pan with pastry round; press pastry down around peaches at edge of cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Münsterkäse, HalbiertMünsterkäse, Halbiert
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
Frische Dunkle Süßkirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Dunkle Süßkirschen, Entkernt Und Halbiert
8
Bake tart until pastry is puffed and deep golden, about 27 minutes. (Can be prepared 6 hours ahead.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
9
Let stand in cake pan at room temperature. Rewarm tart in 177° oven for 10 minutes before continuing.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Let tart rest 5 minutes.
11
Cut around edge of cake pan to loosen pastry.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
12
Place large platter over cake pan. Using oven mitts, hold cake pan and platter firmly together and invert, allowing tart to settle onto platter. Carefully lift off cake pan. Rearrange any peaches that may have become dislodged. Cool tart 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
13
Sprinkle with lemon peel.
Zutaten, die Sie benötigen
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
14
Cut warm tart into wedges; serve with whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
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