Pecan Cake is A mixture of water, flour, eggs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Beat butter at medium speed with an electric mixer until creamy; gradually add brown sugar, beating well.
Zutaten, die Sie benötigen
Schulter
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2
Add eggs, 1 at a time, beating until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche Kuchenmischung
3
Dissolve coffee granules in 3 tablespoons hot water; stir in milk and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
4
Combine flour, baking powder, and salt; add to butter mixture alternately with milk mixture, beginning and ending with flour mixture. Beat at low speed until blended after each addition. Fold in pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
5
Pour batter into a greased and floured 10-inch tube pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
6
Bake at 325 for 1 hour and 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pan on a wire rack 10 to 15 minutes; remove from pan, and cool completely on wire rack.