Peppermint Ice-Cream Cake

Peppermint Ice-Cream Cake
This recipe serves 12. One portion of this dish contains approximately 7g of protein, 34g of fat, and a total of 564 calories. It will be a hit at your Christmas event. Head to the store and pick up table salt, cake flour, egg whites, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 25 hours and 40 minutes.

Anweisungen

1
Prepare Chiffon Cake
2
Layers: Preheat oven to 32
3
Lightly grease bottoms of 4 disposable cake pans; line bottoms with wax paper, and lightly grease.
4
Whisk together flour, next 2 ingredients, and 1 cup sugar in bowl of a heavy-duty electric stand mixer.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
5
Whisk together oil and next 3 ingredients; add to flour mixture, and beat at medium speed 1 to 2 minutes or until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
6
Beat egg whites at medium speed until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
7
Add cream of tartar; beat at high speed until soft peaks form. Gradually add remaining 1/4 cup sugar, 1 Tbsp. at a time, beating until stiff peaks form and sugar dissolves. Gently stir one-fourth egg white mixture into flour mixture; gently fold in remaining egg white mixture. Divide batter among prepared pans, spreading with an offset spatula. Sharply tap pans once on counter to remove air bubbles.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
8
Bake at 325 for 14 to 16 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes.
9
Remove from pans to wire racks; discard wax paper. Cool completely. Wrap layers in plastic wrap, and freeze 12 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
10
Meanwhile, prepare Ice-Cream
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
1 Unze X-Rated Fusion Likör1 Unze X-Rated Fusion Likör
11
Layers: Line 3 disposable cake pans with plastic wrap, allowing 6 to 8 inches to extend over sides. Stir together ice cream and candies in a large bowl. Divide mixture among prepared pans (about 2 1/2 cups per pan), spreading to within 1/2 inch of sides of pans. (The cake layers shrink a little as they cool, so this helps ensure that the ice-cream layers will be the same size.) Cover with plastic wrap, and freeze 12 to 24 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Neapolitanisches Eis (Blockkarton)Neapolitanisches Eis (Blockkarton)
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
1 Unze X-Rated Fusion Likör1 Unze X-Rated Fusion Likör
1
Remove plastic wrap.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
2
Place 1 layer of cake on a serving plate; top with 1 layer of ice cream. Repeat with remaining layers of cake and ice cream, ending with cake on top. Wrap entire cake with plastic wrap, and freeze 12 to 24 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Neapolitanisches Eis (Blockkarton)Neapolitanisches Eis (Blockkarton)
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
3
Prepare Frosting: Beat cream and vanilla at medium speed until foamy. Increase speed to medium-high, and gradually add powdered sugar, beating until stiff peaks form. (Do not overbeat or cream will be grainy.)
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Tuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, AufgeweichtTuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Aufgeweicht
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
4
Remove cake from freezer.
5
Spread top and sides with Whipped Cream Frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
6
Serve immediately, or freeze up to 12 hours. Store in freezer.
SchwierigkeitExperte
Fertig in25 hrs, 40 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
AnlässeWeihnachten
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