This recipe serves 1. Watching your figure? This vegetarian recipe has 6810 calories, 98g of protein, and 552g of fat per serving. From preparation to the plate, this recipe takes around 6 hours. A mixture of planters pecans, vanilla wafers, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Chop 1/2 cup nuts finely; mix with wafer crumbs and butter. Press onto bottom of 13x9-inch pan. Refrigerate until ready to use.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
(55 Waffeln)
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Beat cream cheese and sugar in large bowl with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung