PHILADELPHIA Triple-Chocolate Cheesecake

PHILADELPHIA Triple-Chocolate Cheesecake
This recipe makes 45 servings with 164 calories, 2g of protein, and 11g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 45 minutes. If you have eggs, butter, philadelphia cream cheese, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Mix cookie crumbs and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan. Melt 5 oz. white chocolate as directed on package; cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Beat 3 pkg. cream cheese, 3/4 cup sugar and vanilla with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add melted white chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
5
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
7
Bake 50 to 55 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool completely. Meanwhile, melt 2 oz. semi-sweet chocolate; cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Beat remaining cream cheese and sugar in large bowl until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
9
Add melted semi-sweet chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
10
Whisk in COOL WHIP; spread over cheesecake. Refrigerate 4 hours. Meanwhile, make chocolate curls from remaining white and semi-sweet chocolates.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
11
Garnish cheesecake with chocolate curls before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 45 m.
Portion45
Gesundheits-Score0
Magazin