This recipe makes 45 servings with 164 calories, 2g of protein, and 11g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 45 minutes. If you have eggs, butter, philadelphia cream cheese, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix cookie crumbs and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan. Melt 5 oz. white chocolate as directed on package; cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Beat 3 pkg. cream cheese, 3/4 cup sugar and vanilla with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add melted white chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
5
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Bake 50 to 55 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool completely. Meanwhile, melt 2 oz. semi-sweet chocolate; cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
8
Beat remaining cream cheese and sugar in large bowl until blended.