PHILADELPHIA Triple-Chocolate Cheesecake

PHILADELPHIA Triple-Chocolate Cheesecake
This recipe makes 45 servings with 164 calories, 2g of protein, and 11g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 45 minutes. If you have eggs, butter, philadelphia cream cheese, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix cookie crumbs and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan. Melt 5 oz. white chocolate as directed on package; cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Beat 3 pkg. cream cheese, 3/4 cup sugar and vanilla with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add melted white chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
5
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
6
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
7
Bake 50 to 55 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool completely. Meanwhile, melt 2 oz. semi-sweet chocolate; cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
8
Beat remaining cream cheese and sugar in large bowl until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
9
Add melted semi-sweet chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
10
Whisk in COOL WHIP; spread over cheesecake. Refrigerate 4 hours. Meanwhile, make chocolate curls from remaining white and semi-sweet chocolates.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
11
Garnish cheesecake with chocolate curls before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 45 m.
Portion45
Gesundheits-Score0
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