Pineapple-Coconut Cupcakes with Buttermilk-Cream Cheese Frosting

Pineapple-Coconut Cupcakes with Buttermilk-Cream Cheese Frosting
You can never have too many dessert recipes, so give Pineapple-Coconut Cupcakes with Buttermilk-Cream Cheese Frosting a try. This recipe serves 7. One serving contains 823 calories, 15g of protein, and 33g of fat. A mixture of birds' nests: chocolate-coated malted milk balls; bright edible paper, cream of coconut, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours and 5 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
2
Place baking cups in 2 (12-cup) muffin pans, and lightly coat with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
3
Beat eggs at medium speed with an electric mixer 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add sour cream and next 3 ingredients, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
5
Add cake mix, and beat at low speed just until blended. Spoon batter into prepared cups, filling three-fourths full.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, OptionalZusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, Optional
6
Bake at 325 for 25 to 27 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
7
Remove from pans to wire racks, and cool completely (about 45 minutes).
8
Scoop out centers of cupcakes, using a 1-inch melon baller and leaving a 1/2-inch border around edges. Discard or reserve centers for another use. Spoon a heaping tablespoonful Pineapple Filling into center of each cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
MeloneMelone
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Melone BallerMelone Baller
9
Pipe cupcakes with Buttermilk-Cream Cheese Frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
10
TRY THIS TWIST!
11
Pineapple-Carrot Cake Cupcakes with Buttermilk-Cream Cheese Frosting: Omit buttermilk and cream of coconut. Prepare recipe as directed through Step 2, adding 1 cup finely grated carrots; 1 (8-oz.) can crushed pineapple in juice, well drained; 1/2 cup finely chopped toasted pecans; 1/4 cup vegetable oil; 1 tsp. ground cinnamon; and 1/2 tsp. ground ginger before adding cake mix, beating well after each addition. Proceed with recipe as directed.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Ananas Im SaftAnanas Im Saft
Creme Der KokosnussCreme Der Kokosnuss
Gemahlener ZimtGemahlener Zimt
Ingwer-PulverIngwer-Pulver
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Zusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, OptionalZusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, Optional
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 5 m.
Portion8
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
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