Pineapple-Coconut Cupcakes with Buttermilk-Cream Cheese Frosting

Pineapple-Coconut Cupcakes with Buttermilk-Cream Cheese Frosting
You can never have too many dessert recipes, so give Pineapple-Coconut Cupcakes with Buttermilk-Cream Cheese Frosting a try. This recipe serves 7. One serving contains 823 calories, 15g of protein, and 33g of fat. A mixture of birds' nests: chocolate-coated malted milk balls; bright edible paper, cream of coconut, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours and 5 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Place baking cups in 2 (12-cup) muffin pans, and lightly coat with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
3
Beat eggs at medium speed with an electric mixer 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add sour cream and next 3 ingredients, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
5
Add cake mix, and beat at low speed just until blended. Spoon batter into prepared cups, filling three-fourths full.
Zutaten, die Sie benötigen
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
6
Bake at 325 for 25 to 27 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Remove from pans to wire racks, and cool completely (about 45 minutes).
8
Scoop out centers of cupcakes, using a 1-inch melon baller and leaving a 1/2-inch border around edges. Discard or reserve centers for another use. Spoon a heaping tablespoonful Pineapple Filling into center of each cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
MeloneMelone
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Melone BallerMelone Baller
9
Pipe cupcakes with Buttermilk-Cream Cheese Frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
10
TRY THIS TWIST!
11
Pineapple-Carrot Cake Cupcakes with Buttermilk-Cream Cheese Frosting: Omit buttermilk and cream of coconut. Prepare recipe as directed through Step 2, adding 1 cup finely grated carrots; 1 (8-oz.) can crushed pineapple in juice, well drained; 1/2 cup finely chopped toasted pecans; 1/4 cup vegetable oil; 1 tsp. ground cinnamon; and 1/2 tsp. ground ginger before adding cake mix, beating well after each addition. Proceed with recipe as directed.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Ananas Im SaftAnanas Im Saft
Creme Der KokosnussCreme Der Kokosnuss
Gemahlener ZimtGemahlener Zimt
1/4 Tasse Getrockneter Senf1/4 Tasse Getrockneter Senf
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 5 m.
Portion8
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
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