Pineapple Tarte Tatin

Pineapple Tarte Tatin
You can never have too many dessert recipes, so give Pineapple Tarte Tatin a try. Watching your figure? This vegetarian recipe has 1249 calories, 8g of protein, and 72g of fat per serving. This recipe serves 6. Head to the store and pick up butter, salt, ground cinnamon, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Peel and core pineapples.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
2
Cut into 6 (1 1/2-inch-thick) rings. Set aside.
3
Beat butter and sugars at medium speed with an electric mixer until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add rum, cinnamon, and salt; beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
ZitrushonigZitrushonig
5
Divide butter mixture into 6 (6-inch) cast-iron skillets.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
6
Place over medium-high heat until butter melts.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
7
Add 1 slice of pineapple and, if desired, half of a vanilla bean to each skillet. Cook until pineapple caramelizes on bottom; flip and repeat procedure. Keep warm.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei ZimmertemperaturPasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
8
Roll out puff pastry to 1/4-inch thickness.
Zutaten, die Sie benötigen
Münsterkäse, HalbiertMünsterkäse, Halbiert
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
9
Cut 3 (7 1/2-inch) circles out of each sheet.
10
Place 1 circle over each pineapple slice, and tuck in edges. Repeat procedure with remaining pastry sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
11
Bake at 400 for 20 minutes or until golden brown.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
12
Remove from oven, and let stand 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
13
Place plate upside down over top of pan, and carefully invert tart onto plate. Repeat process with remaining skillets. Top each with a scoop of vanilla ice cream, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Schokoladen-Toffee-Schokoriegel (je 40 G), Zerkleinert, Geteilt4 Schokoladen-Toffee-Schokoriegel (je 40 G), Zerkleinert, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
14
Serve immediately.
15
Note: If substituting 1 (12-inch) skillet, use only 4 pineapple slices, 3/4 cup butter, and half amounts of the remaining ingredients. Use 1 pastry sheet to cover all slices. After baking, invert tart onto platter.
Zutaten, die Sie benötigen
Ananas RingeAnanas Ringe
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
16
Cut in wedges.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score10
Magazin