Pol's Apple Cake might be just the dessert you are searching for. This vegetarian recipe serves 10. One portion of this dish contains approximately 8g of protein, 20g of fat, and a total of 521 calories. If you have self-rising flour, brown sugar, vegetable oil, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 2 hours.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour tube or bundt pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Blend eggs, oil, and sugar until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, Optional
Paket Natürliche Kuchenmischung
Frische Mehltortillas Zum Servieren
3
Add flour, a little at a time. Blend well. Batter will be stiff. Fold in apples, coconut, and nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
4
Pour into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
5
Bake in preheated oven for 60 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Let cool 30 minutes in pan, then remove.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
7
To Make Topping: Melt butter or margarine, sugar, and milk in saucepan over high heat. Bring to boil for 3 minutes.