Prizewinning Chocolate Cheesecake

Prizewinning Chocolate Cheesecake
One serving contains 293 calories, 4g of protein, and 20g of fat. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 20. A mixture of planters almonds, butter, philadelphia cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 4 hours and 20 minutes.

Anweisungen

1
Mix graham crumbs, nuts, butter and 1/2 tsp. vanilla until well blended; press onto bottom and up side of 9-inch pie plate. Refrigerate until ready to use.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Frisches ScrappleFrisches Scrapple
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
2
Beat cream cheese and sugar in large bowl with mixer until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Add hazelnut spread and remaining vanilla; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
HaselnussaufstrichHaselnussaufstrich
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
4
Whisk stir in COOL WHIP; spoon into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
5
Refrigerate 4 hours.
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 20 m.
Portion20
Gesundheits-Score1
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