Raspberry Tiramisu

Raspberry Tiramisu
The recipe Raspberry Tiramisu could satisfy your Mediterranean craving in around 3 hours and 20 minutes. This recipe serves 12. One portion of this dish contains around 9g of protein, 30g of fat, and a total of 596 calories. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. If you have confectioners' sugar, raspberry jam, vanillan extract, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Stir the jam and 4 tablespoons of the orange liqueur in a small bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenlikörOrangenlikör
MarmeladeMarmelade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Combine the mascarpone and remaining 2 tablespoons of orange liqueur in a large bowl to blend. Using an electric mixer, beat the cream, sugar, and vanilla in another large bowl until soft peaks form. Using a large rubber spatula, stir 1/4 of the whipped cream into the mascarpone mixture to lighten. Fold the remaining whipped cream into the mascarpone mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenlikörOrangenlikör
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
MascarponeMascarpone
Tuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, AufgeweichtTuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Aufgeweicht
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Line the bottom of a13 by 9 by 2-inch glass baking dish or other decorative serving dish with half of the ladyfingers.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rote Paprika, In Drittel GeschnittenRote Paprika, In Drittel Geschnitten
5
Spread half of the jam mixture over the ladyfingers.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
MarmeladeMarmelade
6
Spread half of the mascarpone mixture over the jam mixture, then cover with half of the fresh raspberries. Repeat layering with the remaining ladyfingers, jam mixture, mascarpone mixture and raspberries. Cover and refrigerate at least 3 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
MascarponeMascarpone
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
MarmeladeMarmelade
7
Dust with the confectioners' sugar and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italian works really well with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. It has 4.2 out of 5 stars and a bottle costs about 22 dollars.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 Monate zwischen Edelstahl, Fässern aus slawonischer Eiche, französischen Barriques und Tonneaux der zweiten Verwendung.
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 20 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
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