Reese’s Peanut Butter Brownie Ice Cream Cake

Reese’s Peanut Butter Brownie Ice Cream Cake
The recipe Reese’s Peanut Butter Brownie Ice Cream Cake could satisfy your American craving in approximately 45 minutes. This recipe serves 28. One serving contains 207 calories, 4g of protein, and 11g of fat. It is perfect for Summer. A mixture of family sized box brownie mix, sugar, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are great choices for Ice Cream. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Johnson Estate Cream Sherry with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 19 dollars per bottle.
NV Johnson Estate Creme Sherry
NV Johnson Estate Creme Sherry
Sehr aromatisch mit Noten von Haselnuss, Vanille und einem Hauch Eiche, gefolgt von süßen Rosinen und einem Hauch Hefe. Sauberen Abgang. Gut jetzt, aber diejenigen belohnen lassen es altern"". Ein beliebtes präprandiales Getränk. Betrachten Sie es mit Nüssen vor dem Abendessen als Aperitif oder nach dem Abendessen mit Dessert, insbesondere Pralinen und Desserts auf Fruchtbasis. Auch wunderbar an kalten Nachmittagen, serviert mit Biscotti zum Eintauchen in "italienischen Stil". "
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion28
Gesundheits-Score1
Magazin