Need a gluten free dessert? Rich Chocolate Soufflé Cakes with Crème Anglaise could be a great recipe to try. This recipe makes 8 servings with 275 calories, 6g of protein, and 9g of fat each. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying. If you have water, cream of tartar, egg yolks, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
To prepare souffl cakes, lightly coat 8 (4-ounce) ramekins with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
3
Sprinkle each with 1 teaspoon sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
4
Combine 2/3 cup sugar and 1/2 cup water in a medium, heavy saucepan. Bring to a boil over medium heat, stirring to dissolve sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
5
Remove from heat.
6
Add chocolates, stirring with a whisk until chocolates melt.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
7
Combine 1/2 cup cocoa, 3 tablespoons cornstarch, and 1/8 teaspoon salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
8
Add cocoa mixture to chocolate mixture, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
9
Whisk in 2 egg yolks and 1 teaspoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
10
Place egg whites and cream of tartar in a large bowl; beat with a mixer at medium speed until soft peaks form. Gradually add 3 tablespoons sugar, 1 tablespoon at a time, beating at high speed until stiff peaks form. Gently stir one-fourth egg white mixture into chocolate mixture; fold in remaining egg white mixture. Spoon chocolate mixture into prepared ramekins.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
11
Place ramekins in a large baking dish; add hot water to dish to a depth of 3/4 inch.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
12
Bake at 350 for 15 minutes or until puffy and slightly cracked.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
13
Remove ramekins from dish, and place on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
14
To prepare crme anglaise, combine 3 egg yolks and 1/8 teaspoon salt in a medium bowl. Gradually add 1/3 cup sugar, whisking until thick and pale yellow (about 3 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
15
Heat milk in a heavy saucepan over medium heat to 180 or until tiny bubbles form around edge (do not boil).
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
16
Remove from heat.
17
Gradually add hot milk to egg yolk mixture, stirring with a whisk. Return egg yolk mixture to pan; cook over medium-low heat 5 minutes or until slightly thick and mixture coats the back of a spoon, stirring constantly (do not boil).
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Geschnittene Tomaten, Optional
18
Remove from heat. Stir in 2 teaspoons vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
19
Serve with souffl cakes.
20
Note: A water bath tempers the heat and insulates the souffls, ensuring a creamy texture. Line the baking dish with a towel to keep the ramekins in place.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt