RITZ Caramel Apples

RITZ Caramel Apples
RITZ Caramel Apples might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains about 0g of protein, 1g of fat, and a total of 41 calories. This recipe serves 50. If you have water, ritz crackers, multi-colored sprinkles, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 50 minutes. It is perfect for Halloween.

Anweisungen

1
Wash apples, then dry completely. (Note:In order for the caramel sauce to stick to the apples, the apples need to be well chilled before washing, drying and dipping in the caramel sauce.)
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene PfirsicheGeschnittene Pfirsiche
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
2
Insert wooden pop stick into stem end of each apple. Cook caramels and water in medium saucepan on medium-low heat until caramels are completely melted and mixture is well blended, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Sugar Smacks Müsli8 Tassen Sugar Smacks Müsli
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Steakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormickSteakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormick
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
3
Cover large plate with parchment; spray with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
4
Place crackers in one bowl, then place sprinkles in separate bowl. Dip apples, 1 at a time, into caramel sauce, turning to evenly coat each apple. Hold dipped apple over bowl to let excess caramel drip back into bowl. Dip apples in crackers, then in sprinkles; place on prepared plate.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene PfirsicheGeschnittene Pfirsiche
Orange Und Pastöse LebensmittelfarbeOrange Und Pastöse Lebensmittelfarbe
Zum BindenZum Binden
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Refrigerate 1 hour or until caramel is firm.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
6
Removeapples from refrigerator 15 min. before serving. (Note: Caramel apples can be refrigerated up to 2 days before serving.)
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
SchwierigkeitExperte
Fertig in50 m.
Portion50
Gesundheits-Score0
Magazin