Scottish Gingerbread

Scottish Gingerbread
Scottish Gingerbread might be a good recipe to expand your dessert recipe box. This vegetarian recipe serves 15. One portion of this dish contains roughly 5g of protein, 16g of fat, and a total of 356 calories. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. A mixture of ground ginger, flour, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Stir together the flours, spices, and baking soda.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
2
In a large bowl, cream the butter or margarine with the sugar and molasses. Beat in the eggs, then the beer. Beat the flour mixture into the creamed mixture. Stir in the raisins, orange peel, and almonds. Turn the batter into a greased and floured 9 x 13 inch baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
1 Unze Päckchen Heiße Schokoladenmischung1 Unze Päckchen Heiße Schokoladenmischung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 40 minutes, or until done.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4
Transfer to a rack to cool.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score4
Magazin