Six-Layer Coconut Cake with Passion Fruit Filling

Six-Layer Coconut Cake with Passion Fruit Filling
Six-Layer Coconut Cake with Passion Fruit Filling is a vegetarian dessert. This recipe covers 24% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 8 servings with 1372 calories, 15g of protein, and 82g of fat each. Mother's Day will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours and 45 minutes. A mixture of sugar, sugar, coconut flakes, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 35
2
Line the bottom of three 8-inch round cake pans with parchment paper and spray with nonstick cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten GeschnittenTomate, In Acht Spalten Geschnitten
3
In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle, mix the flour, sugar, baking powder and salt at low speed.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
4
Mix in the butter, coconut milk, water and vanilla until combined. Scrape down the bowl and beat at high speed until very smooth, 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Scotch Bonnet Chili, GehacktScotch Bonnet Chili, Gehackt
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
5
In a medium bowl, using an electric mixer, beat the egg whites until soft peaks form, 2 minutes. Fold half of the egg whites into the batter until incorporated, then fold in the remaining whites until no streaks remain. Divide the batter among the cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
6
Bake for about 45 minutes, until a toothpick inserted in the centers comes out clean. Cool the cakes in the pans on a rack for 15 minutes, then invert them and let cool completely, about 2 hours.
7
In a saucepan, whisk the sugar and cornstarch.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen GeschnittenJeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
8
Whisk in the passion fruit nectar, egg yolks and vanilla seeds and cook over moderate heat, stirring constantly, until thick, 6 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
MaracujaMaracuja
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
NektarNektar
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum ServierenGedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
9
Remove from the heat; whisk in the butter, 1 tablespoon at a time, until incorporated. Scrape the filling into a glass bowl, press a sheet of plastic wrap on the surface and refrigerate until chilled, about 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
10
Using a serrated knife, cut each cake in half horizontally to create 6 layers. Set one layer on a cake plate.
11
Spread with 6 tablespoons of the filling. Repeat with the remaining 5 cake layers and filling, ending with a layer of cake. Refrigerate until firm, 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
12
Spread the coconut on a large rimmed baking sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
13
Bake for 5 minutes, stirring once, until lightly toasted.
14
Let cool. In a large bowl, using an electric mixer, beat the cream with the sugar until medium-firm peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
15
Frost the top and side of the cake with the whipped cream and coat with the coconut. Refrigerate for 1 hour before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 45 m.
Portion8
Gesundheits-Score10
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