Six-Layer Coconut Cake with Passion Fruit Filling

Six-Layer Coconut Cake with Passion Fruit Filling
Six-Layer Coconut Cake with Passion Fruit Filling is a vegetarian dessert. This recipe covers 24% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 8 servings with 1372 calories, 15g of protein, and 82g of fat each. Mother's Day will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours and 45 minutes. A mixture of sugar, sugar, coconut flakes, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 35
2
Line the bottom of three 8-inch round cake pans with parchment paper and spray with nonstick cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
3
In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle, mix the flour, sugar, baking powder and salt at low speed.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
4
Mix in the butter, coconut milk, water and vanilla until combined. Scrape down the bowl and beat at high speed until very smooth, 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Scotch Bonnet Chili, GehacktScotch Bonnet Chili, Gehackt
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
5
In a medium bowl, using an electric mixer, beat the egg whites until soft peaks form, 2 minutes. Fold half of the egg whites into the batter until incorporated, then fold in the remaining whites until no streaks remain. Divide the batter among the cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
6
Bake for about 45 minutes, until a toothpick inserted in the centers comes out clean. Cool the cakes in the pans on a rack for 15 minutes, then invert them and let cool completely, about 2 hours.
7
In a saucepan, whisk the sugar and cornstarch.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenFrischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
8
Whisk in the passion fruit nectar, egg yolks and vanilla seeds and cook over moderate heat, stirring constantly, until thick, 6 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
MaracujaMaracuja
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
NektarNektar
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum ServierenGedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
9
Remove from the heat; whisk in the butter, 1 tablespoon at a time, until incorporated. Scrape the filling into a glass bowl, press a sheet of plastic wrap on the surface and refrigerate until chilled, about 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
10
Using a serrated knife, cut each cake in half horizontally to create 6 layers. Set one layer on a cake plate.
11
Spread with 6 tablespoons of the filling. Repeat with the remaining 5 cake layers and filling, ending with a layer of cake. Refrigerate until firm, 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
12
Spread the coconut on a large rimmed baking sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
13
Bake for 5 minutes, stirring once, until lightly toasted.
14
Let cool. In a large bowl, using an electric mixer, beat the cream with the sugar until medium-firm peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
15
Frost the top and side of the cake with the whipped cream and coat with the coconut. Refrigerate for 1 hour before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 45 m.
Portion8
Gesundheits-Score10
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