Skinny Red Velvet Cupcakes

Skinny Red Velvet Cupcakes
Skinny Red Velvet Cupcakes might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 26 servings with 102 calories, 2g of protein, and 3g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. It can be enjoyed any time, but it is especially good for valentin day. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. Many people really liked this American dish. A mixture of egg, food coloring, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Line cupcake tins with liners. In a large mixing bowl, stir together flours, salt, cocoa, and baking powder. In another large bowl beat sugar, applesauce and butter. Beat in eggs and vanilla. In a separate bowl mix baking soda and vinegar.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
HaselnusslikörHaselnusslikör
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
3
Add half of the dry ingredients into the egg mixture, mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
4
Add buttermilk, red food coloring and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote LebensmittelfarbeRote Lebensmittelfarbe
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
5
Add the remaining dry ingredients and fold in vinegar and baking soda.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
6
Pour in prepared cupcake liners 3/4 of the way.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
7
Bake 20-25 minutes or until a toothpick inserted comes out clean. Cool, then frost with low fat cream cheese frosting. Makes 26 cupcakes.Low Fat Cream Cheese Frosting8 oz 1/3 fat Philadelphia Cream Cheese1 cup powdered sugar1 tsp vanilla extract
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
8
Beat together cream cheese, powdered sugar and vanilla until smooth.Print This4 PP 4 SP
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
9
Baked Breads and Cakes Dessert Mother's Day Brunch Recipes Valentine's Day Recipesposted February 11, 2010 by Gina116 Comments
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion26
Gesundheits-Score0
Magazin