Spanish Bar Cake

Spanish Bar Cake
Spanish Bar Cake is a dairy free and vegetarian recipe with 15 servings. This dessert has 464 calories, 6g of protein, and 20g of fat per serving. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. A mixture of walnuts, raisins, shortening, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease one 13x9 inch cake pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Cook raisins and water for 10 minutes over medium heat. Stir in the shortening.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Gehackte Datteln (ca.Tassen Gehackte Datteln (ca.
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
3
Remove from heat and let mixture cool.
4
Combine flour, sugar, salt, baking soda, ground cloves, ground nutmeg, ground cinnamon, ground allspice, and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Boden PimentBoden Piment
Gemahlener ZimtGemahlener Zimt
Gemahlene NelkeGemahlene Nelke
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
5
Add flour mixture to the cooled raisin mixture and blend well. Stir in the beaten eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
6
Add the chopped nuts (if desired).
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
7
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
8
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 35 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung

Empfohlener Wein: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino, and Grenache are my top picks for Spanish. When pairing wine with Spanish dishes, why not follow the rule 'what grows together goes together'? We recommend albariño for white wine and garnachan and tempranillo for red. The Rabble Tempranillo with a 4.1 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 23 dollars per bottle.
Rabble Tempranillo
Rabble Tempranillo
Fresh Mission fig, plum and blueberries carry the fruit notes, along with interwoven aromas of weathered leather and sweet baking spice. Flavors of blue fruits, cocoa powder and cinnamon coat the palate, while the dusty and rustic tannins captivate the finish creating the perfect balance between fruit and structure. A classic True-to-Form Tempranillo.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score3
Magazin