Spice Cake

Spice Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Spice Cake a try. One serving contains 436 calories, 7g of protein, and 17g of fat. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. A mixture of baking powder, ground ginger, buttermilk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 350 and position a rack in the lower third. Butter and flour two 8-by-2-inch round cake pans. Sift the flour with the baking powder, baking soda, cinnamon, ginger, nutmeg, salt and cloves onto a sheet of wax paper.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
MuffinformenMuffinformen
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
(kann Fontina Oder Montasio Ersetzen)(kann Fontina Oder Montasio Ersetzen)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
2
Combine the buttermilk and vanilla in a small pitcher.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
3
In a standing electric mixer fitted with a paddle attachment, beat the butter at medium speed until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
MuffinformenMuffinformen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add the light brown and granulated sugars and beat until light and fluffy, about 4 minutes, stopping once to scrape down the bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Shaohsing Oder Chinesischer ReisweinShaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Add the eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Beat in the flour mixture at low speed in 3 batches, alternating with the buttermilk mixture, just until the batter is smooth; stop the mixer occasionally to scrape down the bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Zusätzlich Geschnittene Frische ErdbeerenZusätzlich Geschnittene Frische Erdbeeren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Shaohsing Oder Chinesischer ReisweinShaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
Divide the batter evenly between the pans.
7
Transfer the pans to the oven and bake for 30 to 35 minutes, or until the cakes begin to shrink from the sides.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
8
Let the cakes cool for 10 minutes, then turn each out onto a rack, invert onto another rack and let cool completely. Wrap each cake in plastic and store at room temperature overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
9
Cut a 1/4-inch notch in the side of each cake; this will allow you to line up the layers when assembling the cake. Using a long serrated knife, cut each cake layer in half horizontally and set on a work surface, cut side up.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's3 Grüne M&M's
10
Center 1 bottom cake layer on a platter and spread 1/2 cup of the Orange Curd on top, leaving a 1/2-inch border around the edge. Cover with its top cake layer, cut side down, taking care to line up the notches.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Salzstangen3 Salzstangen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
11
Spread the top with 1/2 cup Orange Curd, leaving a 1/2-inch border. Repeat with the remaining cake and curd, ending with a cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Salzstangen3 Salzstangen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
12
Spread the top and side with the Meringue Frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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