Spiced Chai Latte Cupcakes with Cinnamon Swiss Meringue Buttercream

Spiced Chai Latte Cupcakes with Cinnamon Swiss Meringue Buttercream
The recipe Spiced Chai Latte Cupcakes with Cinnamon Swiss Meringue Buttercream could satisfy your American craving in roughly 45 minutes. For 53 cents per serving, you get a dessert that serves 12. Watching your figure? This vegetarian recipe has 307 calories, 3g of protein, and 18g of fat per serving. If you have egg whites, baking powder, ground cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Heat soymilk in a small saucepan or microwave until almost boiling.
Zutaten, die Sie benötigen
SojamilchSojamilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
3
Remove from heat and add tea bags. Allow to steep for 10 minutes, then remove teabags, squeezing out as much soymilk as possible. Re-measure, and add more soymilk to make exactly 1 cup.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebackener Schinken, Sehr Dünn GeschnittenGebackener Schinken, Sehr Dünn Geschnitten
SojamilchSojamilch
4
Whisk in cider vinegar, and side aside until curdled.In a large bowl, sift together the flour, cornstarch, baking powder, baking soda, salt, and spices.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenFrischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
2 TL Scharfes Salz2 TL Scharfes Salz
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
Pour in soy milk mixture, along with oil, sugar, and vanilla, and stir just until no large lumps remain.Fill cupcake liners with 1/4 cup of batter (liners should be 2/3 full), and bake for 20-22 minutes or until puffed and golden.
Zutaten, die Sie benötigen
SojamilchSojamilch
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Transfer to a cooling rack and allow to cool completely before frosting.For buttercream: put the sugar and eggwhites in a large heatproof bowl over a saucepan of simmering water and whisk constantly, keeping mixture over the heat, until it feels hot to the touch, about 3 minutes. The sugar should be dissolved, and the mixture will look like marshmallow cream.
Zutaten, die Sie benötigen
(jeweils Schokoriegel Aus Vollmilchschokolade), In Kleine Stücke Gebrochen(jeweils Schokoriegel Aus Vollmilchschokolade), In Kleine Stücke Gebrochen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
7
Pour the mixture into the bowl of a stand mixer fitted with a whisk attachment and beat on medium speed until it cools and forms a thick and shiny meringue, about 5 minutes. Switch to the paddle attachment and add the butter, one tablespoon at a time, beating until smooth. Once all the butter is in, beat the buttercream on medium-high speed until is is thick and very smooth, 6-10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
8
Add the vanilla and cinnamon and whip for another 30 seconds until incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
9
Spread or pipe on cooled cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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