Spiced Chai Latte Cupcakes with Cinnamon Swiss Meringue Buttercream

Spiced Chai Latte Cupcakes with Cinnamon Swiss Meringue Buttercream
The recipe Spiced Chai Latte Cupcakes with Cinnamon Swiss Meringue Buttercream could satisfy your American craving in roughly 45 minutes. For 53 cents per serving, you get a dessert that serves 12. Watching your figure? This vegetarian recipe has 307 calories, 3g of protein, and 18g of fat per serving. If you have egg whites, baking powder, ground cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Heat soymilk in a small saucepan or microwave until almost boiling.
Zutaten, die Sie benötigen
SojamilchSojamilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)
3
Remove from heat and add tea bags. Allow to steep for 10 minutes, then remove teabags, squeezing out as much soymilk as possible. Re-measure, and add more soymilk to make exactly 1 cup.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebackener Schinken, Sehr Dünn GeschnittenGebackener Schinken, Sehr Dünn Geschnitten
SojamilchSojamilch
4
Whisk in cider vinegar, and side aside until curdled.In a large bowl, sift together the flour, cornstarch, baking powder, baking soda, salt, and spices.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen GeschnittenJeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
2 TL Scharfes Salz2 TL Scharfes Salz
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
5
Pour in soy milk mixture, along with oil, sugar, and vanilla, and stir just until no large lumps remain.Fill cupcake liners with 1/4 cup of batter (liners should be 2/3 full), and bake for 20-22 minutes or until puffed and golden.
Zutaten, die Sie benötigen
SojamilchSojamilch
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
6
Transfer to a cooling rack and allow to cool completely before frosting.For buttercream: put the sugar and eggwhites in a large heatproof bowl over a saucepan of simmering water and whisk constantly, keeping mixture over the heat, until it feels hot to the touch, about 3 minutes. The sugar should be dissolved, and the mixture will look like marshmallow cream.
Zutaten, die Sie benötigen
(jeweils Schokoriegel Aus Vollmilchschokolade), In Kleine Stücke Gebrochen(jeweils Schokoriegel Aus Vollmilchschokolade), In Kleine Stücke Gebrochen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
7
Pour the mixture into the bowl of a stand mixer fitted with a whisk attachment and beat on medium speed until it cools and forms a thick and shiny meringue, about 5 minutes. Switch to the paddle attachment and add the butter, one tablespoon at a time, beating until smooth. Once all the butter is in, beat the buttercream on medium-high speed until is is thick and very smooth, 6-10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
8
Add the vanilla and cinnamon and whip for another 30 seconds until incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
9
Spread or pipe on cooled cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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