One portion of this dish contains roughly 8g of protein, 27g of fat, and a total of 674 calories. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. It is a good option if you're following a vegetarian diet. If you have calvados, granulated sugar, orange zest, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 3 hours and 30 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
On a parchment paperlined baking sheet, toast the pecans for about 12 minutes, until lightly browned and fragrant.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
3
Let cool. In a medium skillet, cook the oats over moderate heat, tossing frequently, until fragrant and lightly toasted, about 4 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsiche In Snackgröße
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Let cool.
5
In a food processor, pulse the flour with the toasted pecans until the nuts are finely ground.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
6
Transfer to a medium bowl and stir in the oats, light brown sugar, granulated sugar, salt, black pepper and cinnamon. Using a fork, stir in the butter until large clumps form.
Zutaten, die Sie benötigen
Hellbrauner Zucker
1/2 Tasse Hershey's Kisses
Mit 4 G Fett Oder Weniger Pro Portion (empfohlen: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Pfirsiche In Snackgröße
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Spread the streusel on the parchment-lined baking sheet in a single layer and bake for about 25 minutes, until golden brown.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Let cool.
9
Increase the oven temperature to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
10
Generously butter and flour a 10-inch Bundt pan. In a large bowl, combine 1/4 cup of the sugar with the cornstarch, nutmeg, cinnamon and allspice.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Add the apples and toss until the apples are thoroughly coated.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
12
In a large skillet, melt 3 tablespoons of the butter.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
13
Add the spiced apples and cook over moderately high heat, stirring occasionally, until they're almost tender, about 6 minutes. Scrape the apples onto a baking sheet and refrigerate until they are cool, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
14
In a medium bowl, whisk the flour with the baking soda and salt. In a measuring cup, mix the buttermilk with the Calvados and vanilla. In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle, beat the remaining 2 sticks of butter and 2 cups of sugar with the orange zest at medium-high speed until fluffy, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Calvados
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Add the eggs one at a time, beating well between additions. At low speed, in 3 alternating additions, beat in the dry ingredients and buttermilk mixture; scrape down the side of the bowl as necessary.
Spoon the cooled apples into the bottom of the Bundt pan, spreading them out. Scrape the cake batter over the apples and smooth the surface with a spatula.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
17
Bake the cake in the center of the oven for about 1 hour, until a toothpick inserted in the center of the cake comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
18
Let the cake cool for 5 minutes.
19
Set a cooling rack on a baking sheet. Invert the cake onto the rack and scrape any apples stuck to the pan back onto the cake. While the apples are hot, pack the streusel topping over the top of the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
Orange M&M Backstück
Sautierte Garnelen, Geschält
20
Let stand until cool, about 1 hour. Slice the cake with a serrated knife and serve.