Steamed Sponge Cake (Soy Zing Dan Gow)

Steamed Sponge Cake (Soy Zing Dan Gow)
Steamed Sponge Cake (Soy Zing Dan Gow) might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 9. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 2g of fat, and a total of 146 calories. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up vanilla, eggs, egg white, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a dairy free diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Line the bottom of an 8-inch round cake pan (with 2- to 3-in.-tall sides) with cooking parchment cut to fit. If pan has a removable rim, wrap outside with foil to prevent water from seeping in.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2
In a large bowl, with a mixer on high speed, beat whole eggs, egg white, and sugar until thick and pale yellow, 4 to 5 minutes. Stir in vanilla. In a small bowl, mix flour and baking powder until blended. With a whisk, fold flour mixture into egg mixture until evenly blended. Scrape batter into pan. Tap pan lightly on work surface to remove air pockets.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Tuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, AufgeweichtTuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Aufgeweicht
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
3
Set a round rack (cake rack, basket steamer, removable rim from a cake pan, or empty 2-in.-tall cans with both ends cut out) in a 12- to 14-inch steamer, 14-inch wok, or 12-inch frying pan (with at least 2-in.-tall sides; steamer should be wide enough to hold cake pan without sides touching).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
5- Bis 8,8-Unzen-Packungen 90-Sekunden-fertiger, Mikrowellengeeigneter Brauner Vollkornreis Oder 4 Tassen Gekochter Brauner Reis5- Bis 8,8-Unzen-Packungen 90-Sekunden-fertiger, Mikrowellengeeigneter Brauner Vollkornreis Oder 4 Tassen Gekochter Brauner Reis
4
Pour water into steamer to about 1/2 inch below top of rack. Cover steamer and bring water to a boil over high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
5
Place cake on rack and cover steamer (if cover doesn't fit over cake, tent steamer with a large piece of foil, sealing it around the edges so steam can't escape); reduce heat to medium and steam until a toothpick inserted in center of cake comes out clean, 20 to 25 minutes. If necessary, add more boiling water to maintain level.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
6
Remove cover quickly and carefully so condensed steam doesn't drip onto cake.
7
Remove cake from steamer.
8
Run a knife between cake and pan rim to loosen sides. Invert onto a rack, remove pan and parchment, and invert again onto another rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
9
Let cake cool at least 10 minutes. With a serrated knife, cut cake into diamonds or wedges.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's3 Grüne M&M's
10
Serve warm or cool.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion9
Gesundheits-Score1
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