Strawberry Zinfandel Trifle

Strawberry Zinfandel Trifle
Strawberry Zinfandel Trifle is a gluten free dessert. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 16g of fat, and a total of 365 calories. This recipe serves 12. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is perfect for Mother's Day. This recipe is typical of Scottish cuisine. Head to the store and pick up vanilla, strawberries, a few strawberries, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
In a 3- to 4-quart pan over high heat, bring wine and 1/3 cup sugar to a boil. Boil until reduced to 1 cup, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
2
Remove from heat and stir in vanilla and sliced strawberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
3
Let cool about 1 hour, stirring occasionally.
4
Cut cake into 1/2-inch-thick slices, then into 1 1/2- by 2-inch pieces.
5
In a bowl, with a mixer on high, beat cream and remaining sugar until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Arrange a third of the cake in the bottom of a 2 1/2- to 3-quart straight-sided glass dish. Spoon a third of the sliced berries and wine over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)
7
Spread about a third of the whipped cream over berries. Repeat layers twice, ending with cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
8
Cover trifle loosely and chill at least 2 hours or up to 1 day.
9
Garnish with whole berries. Scoop down into layers to serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score7
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