Tarte Tatin

Tarte Tatin
You can never have too many dessert recipes, so give Tarte Tatin a try. This recipe makes 8 servings with 612 calories, 5g of protein, and 33g of fat each. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have crème fraîche, sugar, golden flavorful apples—peeled, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 15 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
On a lightly floured work surface, roll out the puff pastry 1/8 inch thick.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Ananas, Geschält Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten (ca.1/4 Tasse Ananas, Geschält Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten (ca.
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
2
Cut out a 12-inch round, transfer to a baking sheet and refrigerate; reserve the pastry scraps for another use.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
3
In a 10-inch cast-iron skillet, melt the butter.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
4
Add the sugar and cook over moderately low heat, stirring occasionally, until the sugar is dissolved and the mixture comes to a simmer, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
5
Remove from the heat. Arrange the apple halves standing upright in the skillet in 2 snug concentric circles. Return to the heat and cook undisturbed until an amber caramel forms, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Preheat the oven to 37
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Top the apples with the puff pastry and bake for about 40 minutes, until the pastry is golden and the apples are tender.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Ananas, Geschält Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten (ca.1/4 Tasse Ananas, Geschält Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten (ca.
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Let cool for 15 minutes.
9
Place a large plate on top of the skillet and carefully invert the tart.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
10
Serve warm with crme frache.
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 15 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
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