Tarte Tatin

Tarte Tatin
You can never have too many dessert recipes, so give Tarte Tatin a try. This recipe makes 8 servings with 612 calories, 5g of protein, and 33g of fat each. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have crème fraîche, sugar, golden flavorful apples—peeled, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 15 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
On a lightly floured work surface, roll out the puff pastry 1/8 inch thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Münsterkäse, HalbiertMünsterkäse, Halbiert
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
2
Cut out a 12-inch round, transfer to a baking sheet and refrigerate; reserve the pastry scraps for another use.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
3
In a 10-inch cast-iron skillet, melt the butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4
Add the sugar and cook over moderately low heat, stirring occasionally, until the sugar is dissolved and the mixture comes to a simmer, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
5
Remove from the heat. Arrange the apple halves standing upright in the skillet in 2 snug concentric circles. Return to the heat and cook undisturbed until an amber caramel forms, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
6
Preheat the oven to 37
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Top the apples with the puff pastry and bake for about 40 minutes, until the pastry is golden and the apples are tender.
Zutaten, die Sie benötigen
Münsterkäse, HalbiertMünsterkäse, Halbiert
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
8
Let cool for 15 minutes.
9
Place a large plate on top of the skillet and carefully invert the tart.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
10
Serve warm with crme frache.
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 15 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
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