Tarte Tatin

Tarte Tatin
Tarte Tatin might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 3056 calories, 39g of protein, and 204g of fat per serving. This recipe covers 42% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. If you have to 9 galan apples, puff pastry sheet, butter, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 218°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Roll pastry sheet into a 101/2-inch square on a floured work surface with a floured rolling pin.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Bis 8 Große Pflaumen (ca. 1 1/2 Pfund), In 1/4-Zoll-Stücke Geschnitten6 Bis 8 Große Pflaumen (ca. 1 1/2 Pfund), In 1/4-Zoll-Stücke Geschnitten
3
Brush off excess flour and cut out a 10-inch round with a sharp knife, using a plate as a guide.
Zutaten, die Sie benötigen
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
4
Transfer round to a baking sheet and chill.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
5
Spread butter thickly on bottom and side of skillet and pour sugar evenly over bottom. Arrange as many apples as will fit vertically on sugar, packing them tightly in concentric circles. Apples will stick up above rim of skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Frisches ScrappleFrisches Scrapple
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Cook apples over moderately high heat, undisturbed, until juices are deep golden and bubbling, 18 to 25 minutes. (Don't worry if juices color unevenly.)
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
7
Put skillet in middle of oven over a piece of foil to catch any drips.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
8
Bake 20 minutes (apples will settle slightly), then remove from oven and lay pastry round over apples.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
9
Bake tart until pastry is browned, 20 to 25 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
10
Transfer skillet to a rack and cool at least 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
11
Just before serving, invert a platter with lip over skillet and, using potholders to hold skillet and plate tightly together, invert tart onto platter. Replace any apples that stick to skillet. (Don't worry if there are black spots; they won't affect the flavor of the tart.)
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
12
Brush any excess caramel from skillet over apples.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
13
Serve immediately.
1
·Tart can cool in skillet up to 30 minutes. It can also stand, uncovered, up to 5 hours, then be heated over moderately low heat 1 to 2 minutes to loosen caramel. Shake skillet gently to loosen tart before inverting.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Grober Roter ZuckerGrober Roter Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
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