The Best Coffee Cake. Ever. might be just the morn meal you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 279 calories, 2g of protein, and 11g of fat per serving. This recipe serves 16. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. Not A mixture of pecans, sugar, cinnamon, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees. Sift together flour, baking powder, and salt. Beat egg whites and set aside. Cream butter and sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-Vanillewaffeln
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Add flour mixture and milk alternately until combined. Don't overbeat. Fold in beaten egg whites with a rubber spatula.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
3
Spread in a well-greased 9 x 13 (or LARGER!) baking pan. A cake pan with higher sides would be best.In a separate bowl, combine topping ingredients with a pastry cutter until crumbly.