Three-Layer Carrot Cake

Three-Layer Carrot Cake
One serving contains 357 calories, 7g of protein, and 24g of fat. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 1. It is perfect for Easter. Not It is a good option if you're following a vegetarian diet. A mixture of peanut oil, pecans, cinnamon, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 2 hours.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Put the flour, salt, baking soda, cinnamon, and cocoa in a mixing bowl, and whisk together to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
ReispapierReispapier
ReispapierReispapier
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
3
Put the sugars in a large mixing bowl, and whisk in the peanut oil. Then whisk in the eggs one at a time, followed by the vanilla. When fully blended, add the flour mixture all at once, and mix just until smooth. Stir in the grated carrots and the pecans. Divide the batter evenly between the three cake pans. Drop each pan sharply onto the counter from a height of about 6 inches to remove any air pockets.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Kleine Rote Oder Grüne Jalapenopfeffer1 Kleine Rote Oder Grüne Jalapenopfeffer
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Bake for 25 minutes in the preheated oven, or until the center of the layers springs back gently when touched.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
Remove from the oven, and place on cooling racks until completely cooled, then unmold.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1
Cut the butter into 2-inch pieces, and put in the mixing bowl of an electric mixer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
2
Mix on medium speed just until the butter begins to become malleable, about 34 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
3
Add the cream cheese in pieces, and mix until thoroughly blended. Slowly add the confectioners sugar and vanilla, and mix until blended. Increase mixer speed slightly, and continue mixing for 23 minutes, until the frosting becomes light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
4
Remove from the mixer, and fold in the pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1
Place one of the cake layers, bottom side up, on a cake plate or pedestal. Spoon approximately a quarter of the frosting onto the layer, and spread it over evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
2
Place a second layer, bottom side down, on top of the first, and spread with an equal amount of frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
3
Place the final layer, bottom side down, on top of the others, and frost the top and sides with the remaining frosting. Store in a cool but not refrigerated area until serving.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
4
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7
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SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs
Portion1
Gesundheits-Score6
GerichteBeilage
AnlässeOstern
Magazin