Traditional King Cake

Traditional King Cake
The recipe Traditional King Cake could satisfy your Creole craving in roughly 40 minutes. This recipe serves 250. One serving contains 92 calories, 2g of protein, and 1g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of ground cinnamon, eggs, cream, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful.

Anweisungen

1
Cook first 4 ingredients in a medium saucepan over low heat, stirring often, until butter melts. Set aside, and cool mixture to 100 to 11
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
2
Stir together yeast, 1/2 cup warm water, and 1 tablespoon sugar in a 1-cup glass measuring cup; let stand 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Zusätzliche Sonnenblumenkerne, OptionalZusätzliche Sonnenblumenkerne, Optional
Vollgekochter Schinken, GehacktVollgekochter Schinken, Gehackt
3
Beat sour cream mixture, yeast mixture, eggs, and 2 cups flour at medium speed with a heavy-duty electric stand mixer until smooth. Reduce speed to low, and gradually add enough remaining flour (4 to 4 1/2 cups) until a soft dough forms.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Vollgekochter Schinken, GehacktVollgekochter Schinken, Gehackt
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
4
Turn dough out onto a lightly floured surface; knead until smooth and elastic (about 10 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
5
Place in a well-greased bowl, turning to grease top.
6
Cover and let rise in a warm place (85), free from drafts, 1 hour or until dough is doubled in bulk.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
7
Punch down dough, and divide in half.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
SchlagSchlag
8
Roll each portion into a 22- x 12-inch rectangle.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
9
Spread 1/3 cup softened butter evenly on each rectangle, leaving a 1-inch border. Stir together 1/2 cup sugar and cinnamon, and sprinkle evenly over butter on each rectangle.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Zusätzliche SonnenblumenkerneZusätzliche Sonnenblumenkerne
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
10
Roll up each dough rectangle, jelly-roll fashion, starting at 1 long side.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
11
Place one dough roll, seam side down, on a lightly greased baking sheet. Bring ends of roll together to form an oval ring, moistening and pinching edges together to seal. Repeat with second dough roll.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
12
Cover and let rise in a warm place (85), free from drafts, 20 to 30 minutes or until doubled in bulk.
13
Bake at 375 for 14 to 16 minutes or until golden. Slightly cool cakes on pans on wire racks (about 10 minutes).
14
Drizzle Creamy Glaze evenly over warm cakes; sprinkle with colored sugars, alternating colors and forming bands.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
15
Let cool completely.
16
Cream Cheese-Filled King Cake: Prepare each 22- x 12-inch dough rectangle as directed. Omit 1/3 cup softened butter and 1 1/2 teaspoons ground cinnamon. Increase 1/2 cup sugar to 3/4 cup sugar. Beat 3/4 cup sugar; 2 (8-ounce) packages cream cheese, softened; 1 large egg; and 2 teaspoons vanilla extract at medium speed with an electric mixer until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gemahlener ZimtGemahlener Zimt
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
17
Spread cream cheese mixture evenly on each dough rectangle, leaving 1-inch borders. Proceed with recipe as directed.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Zusätzliche SonnenblumenkerneZusätzliche Sonnenblumenkerne
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
18
*6 to 6 1/2 cups all-purpose flour may be substituted.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
SchwierigkeitExperte
Fertig in40 m.
Portion250
Gesundheits-Score1
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