Trifle

Trifle
The recipe Trifle is ready in approximately 3 hours and 20 minutes and is definitely an awesome gluten free option for lovers of Scottish food. This recipe serves 12. One portion of this dish contains around 5g of protein, 5g of fat, and a total of 259 calories. Head to the store and pick up raspberries without syrup, cool whip free whipped topping, milk, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Beat Neufchatel in large bowl with mixer until creamy. Gradually beat in 1/2 cup milk until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Becher (237 G) COOL WHIP Lite® Schlagsahne, Aufgetaut1 Becher (237 G) COOL WHIP Lite® Schlagsahne, Aufgetaut
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Add dry pudding mix and remaining milk; beat on low speed 2 min. Gently stir in COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Orangenbonbonscheiben1 Tasse Gehackte Orangenbonbonscheiben
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
3
Combine pineapple and raspberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
4
Layer 1/3 each of the cake, fruit mixture and pudding mixture in 3-qt. bowl. Repeat layers twice.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben GeschnittenPfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Refrigerate several hours.
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 20 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
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