Trifle

Trifle
The recipe Trifle is ready in approximately 3 hours and 20 minutes and is definitely an awesome gluten free option for lovers of Scottish food. This recipe serves 12. One portion of this dish contains around 5g of protein, 5g of fat, and a total of 259 calories. Head to the store and pick up raspberries without syrup, cool whip free whipped topping, milk, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Beat Neufchatel in large bowl with mixer until creamy. Gradually beat in 1/2 cup milk until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
NeufchatelNeufchatel
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Add dry pudding mix and remaining milk; beat on low speed 2 min. Gently stir in COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Dattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt8 Dattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
3
Combine pineapple and raspberries.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (19,6 Unzen) Gefrorener Vanille-Torte1 Packung (19,6 Unzen) Gefrorener Vanille-Torte
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
4
Layer 1/3 each of the cake, fruit mixture and pudding mixture in 3-qt. bowl. Repeat layers twice.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Refrigerate several hours.
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 20 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
Magazin