You can never have too many condiment recipes, so give Tropical Fruit Chutney a try. This recipe makes 3 servings with 194 calories, 2g of protein, and 1g of fat each. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour. It is a good option if you're following a gluten free, dairy free, and vegetarian diet. If you have bay leaf, pineapple, ground coriander, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
In a large saucepan, combine the vinegar, honey, brown sugar, coriander, cinnamon stick, cloves and bay leaf and bring to a simmer.
Zutaten, die Sie benötigen
Stoli-Vanille (optional Für Mehr Kick)
Schulter
2 (14-Unzen-Dosen) Natriumarme Hühnerbrühe
Schweinefettrücken
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Add the pineapple, mango, papaya, garlic, ginger and Scotch bonnet and season lightly with salt and white pepper. Simmer over low heat for 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Mayonnaise, Z. B. Hellmann's
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
1 Teelöffel Scharfes Paprikapulver, Wenn Möglich Geräuchert
Zusätzliche Schlagsahne, Optional
Normale Ananas
Scotch Whisky
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt