Upside-Down Coffee Cake might be A mixture of milk, peaches, margarine, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes about 2 hours and 15 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Use a deep sided 10 inch pan, or wrap the outside of a 10 inch springform pan with aluminum foil to prevent leaking. Sift together the flour, baking powder, salt and cinnamon. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Sautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In a saucepan over medium heat, combine brown sugar and 1/2 cup butter. Bring to a boil, then pour into bottom of springform pan.
In a large bowl, cream together 2/3 cup margarine and the white sugar until light and fluffy. Beat in the eggs one at a time, then stir in the vanilla. Beat in the flour mixture alternately with the milk.
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
6
Bake in the preheated oven for 90 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean. Cool in pan for 10 minutes, then invert onto serving platter and carefully remove pan. Be extremely careful of hot caramel and fruit juices!
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen