Upside-Down Pear Gingerbread Cake

Upside-Down Pear Gingerbread Cake
Upside-Down Pear Gingerbread Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains approximately 9g of protein, 24g of fat, and a total of 741 calories. This recipe serves 6. This recipe covers 21% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of butter, ground cloves, molasses, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours.

Anweisungen

1
Peel and core pears and cut each into 8 wedges.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
2
Melt butter in skillet over moderate heat until foam subsides. Reduce heat to low, then sprinkle brown sugar over bottom of skillet and cook, undisturbed, 3 minutes (not all sugar will be melted). Arrange pears decoratively over sugar and cook, undisturbed, 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Remove from heat.
1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Whisk together flour, baking soda, cinnamon, ginger, cloves, and salt in a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Whisk together molasses and boiling water in a small bowl. Beat together butter, brown sugar, and egg in a large bowl with an electric mixer at medium speed until creamy, about 2 minutes, then alternately mix in flour mixture and molasses in 3 batches at low speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Pour batter over topping in skillet, spreading evenly and being careful not to disturb pears, and bake in middle of oven until a tester comes out clean, 40 to 50 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Cool cake in skillet on a rack 5 minutes. Run a thin knife around edge of skillet, then invert a large plate with a lip over skillet and, using pot holders to hold skillet and plate tightly together, invert cake onto plate. Replace any pears that stick to skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Topf HalterTopf Halter
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
6
Serve warm or at room temperature.
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion6
Gesundheits-Score9
GerichteBeilage
AnlässeWeihnachten
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