Vanilla-Bean Cheesecake with Guava Topping and Mango-Lime Salad
One portion of this dish contains roughly 8g of protein, 34g of fat, and a total of 450 calories. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. If you have cream cheese, butter, graham cracker crumbs, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Spray 8-inch-diameter springform pan with nonstick spray.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Mix graham cracker crumbs and sugar in processor.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Heath-Schokoriegel (je 1,4 Unzen), Zerkleinert
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3
Add melted butter; process until crumbs are evenly moistened. Press crumb mixture onto bottom (not sides) of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
4
Bake until crust is set and deep golden, about 12 minutes. Cool crust while making filling. Maintain oven temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1
Using electric mixer, beat cream cheese in large bowl until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Add sugar, then scrape in seeds from vanilla bean; beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3
Add eggs 1 at a time, blending well after each addition. Beat in sour cream.
Bake cake until puffed, golden on top, and set around edges, and center moves slightly when pan is gently shaken, about 1 hour (top may crack). Cool 30 minutes. Refrigerate uncovered overnight. Using back of spoon, smooth any cracks on top of cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
1
Pour 2 tablespoons water into small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Sprinkle gelatin over; let stand until gelatin softens, about 10 minutes. Bring sugar and remaining 1/2 cup water to boil in medium saucepan, stirring until sugar dissolves. Boil until reduced to 1/2 cup, about 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
3
Add guava nectar to sugar syrup; stir over medium-low heat just until mixture is hot.
Zutaten, die Sie benötigen
Guavennektar
Elixier G
4
Add gelatin mixture and stir just until gelatin dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
5
Place in freezer until gelatin begins to thicken slightly but is still pourable, stirring occasionally, about 20 minutes. Spoon guava topping over cheesecake, spreading to edges of cake. Chill until topping sets, at least 8 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
Guave
6
Using small sharp knife, cut around sides of cake to loosen.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
7
Remove pan sides.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
8
Cut cake into wedges and transfer to plates. Spoon Mango-Lime Salad alongside.