Vanilla-Bean Cheesecake with Guava Topping and Mango-Lime Salad

Vanilla-Bean Cheesecake with Guava Topping and Mango-Lime Salad
One portion of this dish contains roughly 8g of protein, 34g of fat, and a total of 450 calories. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. If you have cream cheese, butter, graham cracker crumbs, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Spray 8-inch-diameter springform pan with nonstick spray.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Mix graham cracker crumbs and sugar in processor.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Frischer Zitronensaft (ca. 2 Große Zitronen)1/2 Tasse Frischer Zitronensaft (ca. 2 Große Zitronen)
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3
Add melted butter; process until crumbs are evenly moistened. Press crumb mixture onto bottom (not sides) of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Bake until crust is set and deep golden, about 12 minutes. Cool crust while making filling. Maintain oven temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1
Using electric mixer, beat cream cheese in large bowl until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Add sugar, then scrape in seeds from vanilla bean; beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei ZimmertemperaturPasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum ServierenGedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3
Add eggs 1 at a time, blending well after each addition. Beat in sour cream.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Pour filling over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
5
Bake cake until puffed, golden on top, and set around edges, and center moves slightly when pan is gently shaken, about 1 hour (top may crack). Cool 30 minutes. Refrigerate uncovered overnight. Using back of spoon, smooth any cracks on top of cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
1
Pour 2 tablespoons water into small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Sprinkle gelatin over; let stand until gelatin softens, about 10 minutes. Bring sugar and remaining 1/2 cup water to boil in medium saucepan, stirring until sugar dissolves. Boil until reduced to 1/2 cup, about 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
3
Add guava nectar to sugar syrup; stir over medium-low heat just until mixture is hot.
Zutaten, die Sie benötigen
GuavennektarGuavennektar
Elixier GElixier G
4
Add gelatin mixture and stir just until gelatin dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
5
Place in freezer until gelatin begins to thicken slightly but is still pourable, stirring occasionally, about 20 minutes. Spoon guava topping over cheesecake, spreading to edges of cake. Chill until topping sets, at least 8 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
GuaveGuave
6
Using small sharp knife, cut around sides of cake to loosen.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
7
Remove pan sides.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Cut cake into wedges and transfer to plates. Spoon Mango-Lime Salad alongside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
1 Unze Rotkohl, Gehackt1 Unze Rotkohl, Gehackt
9
Sprinkle with toasted coconut.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin