Vanilla Cheesecake with Cherry Topping

Vanilla Cheesecake with Cherry Topping
This recipe serves 16. One serving contains 429 calories, 7g of protein, and 27g of fat. If $1.86 per serving falls in your budget, Vanilla Cheesecake with Cherry Topping might be an amazing vegetarian recipe to try. A mixture of vanilla bean, graham cracker crumbs, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
To prepare crust, combine first 3 ingredients, tossing with a fork.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
3
Add 2 teaspoons water; toss with a fork until moist and crumbly. Gently press mixture into bottom and 1 1/2 inches up sides of a 9-inch springform pan coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
4
Bake at 400 for 5 minutes; cool on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
5
Reduce oven temperature to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
To prepare filling, beat cheeses with a mixer at high speed until smooth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
7
Combine 1 cup sugar, flour, and salt, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
8
Add to cheese mixture; beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
9
Add sour cream; beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
10
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Stir in vanilla extract. Scrape seeds from vanilla bean; stir seeds into cheese mixture, reserving bean halves.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei ZimmertemperaturPasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum ServierenGedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
11
Pour cheese mixture into prepared pan; bake at 325 for 1 hour and 15 minutes or until cheesecake center barely moves when pan is touched.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
12
Remove cheesecake from oven; run a knife around outside edge. Cool to room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
13
To prepare topping, combine port, 1/2 cup sugar, cherries, and reserved vanilla bean halves in a large saucepan; bring to a boil. Cook 5 minutes or until cherries are thawed and mixture is syrupy.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei ZimmertemperaturPasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Schokoladenlocken BackenSchokoladenlocken Backen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
PortPort
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
14
Remove vanilla bean halves; discard.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei ZimmertemperaturPasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
15
Combine juice, cornstarch, and 4 teaspoons water, stirring with a whisk until well blended. Stir cornstarch mixture into cherry mixture; bring to a boil. Reduce heat; simmer 3 minutes or until mixture is slightly thickened and shiny.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen GeschnittenJeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
Schokoladenlocken BackenSchokoladenlocken Backen
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
16
Remove from heat; cool to room temperature. Cover and chill.
17
Serve over cheesecake.
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
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