This recipe serves 16. One serving contains 429 calories, 7g of protein, and 27g of fat. If $1.86 per serving falls in your budget, Vanilla Cheesecake with Cherry Topping might be an amazing vegetarian recipe to try. A mixture of vanilla bean, graham cracker crumbs, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
To prepare crust, combine first 3 ingredients, tossing with a fork.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
3
Add 2 teaspoons water; toss with a fork until moist and crumbly. Gently press mixture into bottom and 1 1/2 inches up sides of a 9-inch springform pan coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten Geschnitten
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
4
Bake at 400 for 5 minutes; cool on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Reduce oven temperature to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
To prepare filling, beat cheeses with a mixer at high speed until smooth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
7
Combine 1 cup sugar, flour, and salt, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Stir in vanilla extract. Scrape seeds from vanilla bean; stir seeds into cheese mixture, reserving bean halves.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
In 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
11
Pour cheese mixture into prepared pan; bake at 325 for 1 hour and 15 minutes or until cheesecake center barely moves when pan is touched.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
12
Remove cheesecake from oven; run a knife around outside edge. Cool to room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
13
To prepare topping, combine port, 1/2 cup sugar, cherries, and reserved vanilla bean halves in a large saucepan; bring to a boil. Cook 5 minutes or until cherries are thawed and mixture is syrupy.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Schokoladenlocken Backen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Port
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
14
Remove vanilla bean halves; discard.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
15
Combine juice, cornstarch, and 4 teaspoons water, stirring with a whisk until well blended. Stir cornstarch mixture into cherry mixture; bring to a boil. Reduce heat; simmer 3 minutes or until mixture is slightly thickened and shiny.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
Schokoladenlocken Backen
Weiße Backschokoladenlocken
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
16
Remove from heat; cool to room temperature. Cover and chill.