This recipe serves 16. One serving contains 429 calories, 7g of protein, and 27g of fat. If $1.86 per serving falls in your budget, Vanilla Cheesecake with Cherry Topping might be an amazing vegetarian recipe to try. A mixture of vanilla bean, graham cracker crumbs, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
To prepare crust, combine first 3 ingredients, tossing with a fork.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
3
Add 2 teaspoons water; toss with a fork until moist and crumbly. Gently press mixture into bottom and 1 1/2 inches up sides of a 9-inch springform pan coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
4
Bake at 400 for 5 minutes; cool on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
Reduce oven temperature to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
6
To prepare filling, beat cheeses with a mixer at high speed until smooth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
7
Combine 1 cup sugar, flour, and salt, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Zitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Stir in vanilla extract. Scrape seeds from vanilla bean; stir seeds into cheese mixture, reserving bean halves.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
2 Bis 4 Esslöffel Zwiebelsuppe
1 Teelöffel Geschmacksneutrales Gelatinepulver
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
11
Pour cheese mixture into prepared pan; bake at 325 for 1 hour and 15 minutes or until cheesecake center barely moves when pan is touched.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Bis 4 Esslöffel Zwiebelsuppe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
12
Remove cheesecake from oven; run a knife around outside edge. Cool to room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes Fruchtgummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
13
To prepare topping, combine port, 1/2 cup sugar, cherries, and reserved vanilla bean halves in a large saucepan; bring to a boil. Cook 5 minutes or until cherries are thawed and mixture is syrupy.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Pfund Pekannusshälften
Zitronenschalenstreifen
Port
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
14
Remove vanilla bean halves; discard.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
15
Combine juice, cornstarch, and 4 teaspoons water, stirring with a whisk until well blended. Stir cornstarch mixture into cherry mixture; bring to a boil. Reduce heat; simmer 3 minutes or until mixture is slightly thickened and shiny.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Esslöffel Kalte Ungesalzene Butter, In Kleine Stücke Geschnitten Oder Gerieben
Pfund Pekannusshälften
1 Esslöffel Grober Roter Zucker
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
16
Remove from heat; cool to room temperature. Cover and chill.