This recipe serves 16. One serving contains 429 calories, 7g of protein, and 27g of fat. If $1.86 per serving falls in your budget, Vanilla Cheesecake with Cherry Topping might be an amazing vegetarian recipe to try. A mixture of vanilla bean, graham cracker crumbs, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
To prepare crust, combine first 3 ingredients, tossing with a fork.
Add 2 teaspoons water; toss with a fork until moist and crumbly. Gently press mixture into bottom and 1 1/2 inches up sides of a 9-inch springform pan coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
4
Bake at 400 for 5 minutes; cool on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Reduce oven temperature to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
To prepare filling, beat cheeses with a mixer at high speed until smooth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
7
Combine 1 cup sugar, flour, and salt, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Stir in vanilla extract. Scrape seeds from vanilla bean; stir seeds into cheese mixture, reserving bean halves.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Paket Natürliche Kuchenmischung
11
Pour cheese mixture into prepared pan; bake at 325 for 1 hour and 15 minutes or until cheesecake center barely moves when pan is touched.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
12
Remove cheesecake from oven; run a knife around outside edge. Cool to room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
13
To prepare topping, combine port, 1/2 cup sugar, cherries, and reserved vanilla bean halves in a large saucepan; bring to a boil. Cook 5 minutes or until cherries are thawed and mixture is syrupy.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
2 (3 Unzen) Packungen Löffelbiskuits
Zitronensaft, Optional
Port
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
14
Remove vanilla bean halves; discard.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
15
Combine juice, cornstarch, and 4 teaspoons water, stirring with a whisk until well blended. Stir cornstarch mixture into cherry mixture; bring to a boil. Reduce heat; simmer 3 minutes or until mixture is slightly thickened and shiny.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
2 (3 Unzen) Packungen Löffelbiskuits
1 Esslöffel Grober Roter Zucker
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)