One portion of this dish contains around 5g of protein, 22g of fat, and a total of 321 calories. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 16. Head to the store and pick up baker's chocolate, eggs, peppermint extract, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 6 hours and 10 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix graham crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Beat cream cheese and remaining sugar with mixer until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
5
Add chocolate and extract; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Warmer, Stark Gebrühter Kaffee
6
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended; pour over crust.
Bake 45 to 50 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate 4 hours. Top with COOL WHIP and chopped candy just before serving.