One portion of this dish contains around 5g of protein, 22g of fat, and a total of 321 calories. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 16. Head to the store and pick up baker's chocolate, eggs, peppermint extract, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 6 hours and 10 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Mix graham crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4
Beat cream cheese and remaining sugar with mixer until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
5
Add chocolate and extract; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Warmer, Stark Gebrühter Kaffee
6
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended; pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
7
Bake 45 to 50 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate 4 hours. Top with COOL WHIP and chopped candy just before serving.