White Chocolate-Candy Cane Cheesecake

White Chocolate-Candy Cane Cheesecake
One portion of this dish contains around 5g of protein, 22g of fat, and a total of 321 calories. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 16. Head to the store and pick up baker's chocolate, eggs, peppermint extract, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 6 hours and 10 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix graham crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Beat cream cheese and remaining sugar with mixer until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
5
Add chocolate and extract; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Warmer, Stark Gebrühter KaffeeWarmer, Stark Gebrühter Kaffee
6
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended; pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
7
Bake 45 to 50 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate 4 hours. Top with COOL WHIP and chopped candy just before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitExperte
Fertig in6 hrs, 10 m.
Portion16
Gesundheits-Score0
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