This dairy free and vegetarian recipe serves 15. One portion of this dish contains around 6g of protein, 7g of fat, and a total of 244 calories. Easter will be even more special with this recipe. If you have baking soda, carrots, unrefined oil, and a few other ingredients on hand, you can make it. 4 people found this recipe to be flavorful and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 350 degrees. Grease the bottom and sides of a 13x 9 pan.Beat the sugar, oil and eggs together in the bowl of an electric mixer fitted with the paddle attachment until thick and sugar has dissolved a bit.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte Kirschen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Add the vanilla and stir to combine.In another bowl, whisk together 2 cups flour, cinnamon, baking soda, and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
Lebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add the dry ingredients to the wet ingredients. In a small bowl, combine the raisins and walnuts with 1 Tablespoon of flour and add to batter. Fold in the carrots and pineapple and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Schweinefettrücken
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Kurze Zimtstangen
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
Pour batter into pan. It should be super thick.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake for 4555 minutes, or until a toothpick comes out clean. Allow cake to cool completely in pan over a wire wrack.