Yellow Layer Cake with Vanilla Frosting might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 1029 calories, 9g of protein, and 47g of fat per serving. This recipe serves 8. A mixture of baking powder, vanillan extract, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 2 hours.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Butter two 9-by-2-inch round cake pans and line with parchment paper; butter and dust with flour. In a bowl, mix the 3 cups of flour, baking powder and salt. In a cup, mix the milk with the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
Erdbeeren Am Fuß
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Lebensretter-Bonbons
Weiße Brötchen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
3
In a standing mixer fitted with the paddle, beat the butter at medium speed until light and creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add the sugar and beat until fluffy, 4 minutes. Beat in the eggs, one at a time, scraping down the bowl. Beat in the dry ingredients in 3 batches, alternating with the milk mixture and scraping down the bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
5
Scrape the batter into the pans.
6
Bake in the lower third of the oven for about 35 minutes, until springy.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Let cool for 15 minutes, then run a knife around the edges and invert onto a rack. Peel off the paper, turn the cakes upright and cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
8
In a standing mixer fitted with the whisk, beat the butter and egg yolk at medium-high speed until creamy. Beat in the sugar at low speed. Beat in the cream, vanilla and salt, then beat at medium-high speed until fluffy, 3 minutes longer.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Lindt, Für Schokoladenlocken
Erdbeeren Am Fuß
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur
9
Spread 1 cup of frosting over a cake layer and top with the second layer; frost the top and sides.