The recipe Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting is ready in around 1 hour and is definitely a spectacular vegetarian option for lovers of American food. One portion of this dish contains approximately 5g of protein, 21g of fat, and a total of 334 calories. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 18. If you have baking powder, walnuts, cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it.
In a microwave-safe bowl, cover the raisins with the brandy and microwave until hot, 30 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
2 Prisen Gemahlene Nelke
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
Peachie-O's Süßigkeiten
8
Let cool then drain.
9
Make the frosting
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
10
In a medium bowl, whisk the flours with the baking soda, baking powder, cinnamon, salt and pepper. In a large bowl, whisk together the oil, brown sugar, maple syrup, vanilla and eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Stange Lauch, Geputzt Und Grob Gewürfelt, Nur Das Weiße
Lila Hülsenerbsen
Paket Milk Duds
Reiner Ahornsirup (vorzugsweise Klasse B) Plus 4 Teelöffel Zum Servieren
Reispapier
Necco Waffelbonbons
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
11
Make the frosting
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
12
Squeeze the zucchini dry. Stir the walnuts, raisins, zucchini and ginger into the wet ingredients.
Add the dry ingredients in small batches until thoroughly incorporated. Spoon the batter into the muffin cups and bake until the muffins spring back when lightly pressed, about 25 minutes.